|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: לא אתה זה בטוח!
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() 1. אתה תמיד רץ בקו ישר ולא עושה סללומים בין אנשים - מי שרוצה שיזוז הצידה. אתה בשלך.
2. תמיד לא משנה מה, באמצע הריצה אתה תרגיש שאתה צריך לחרבן. 3. בהמשך ל2, אתה תחשוב לעצמך מה כבר אכלת בשעות האחרונות שאתה כל כך צריך לראות אסלה. 4. קשה לך ואתה עייף, אבל כשתראה כוסית עם שדיים יפים ועגולים שמסתכלת עליך לעולם לא תיראה שפוף ועייף ותמיד תזדקף ותנסה לרוץ הכי מהר שאתה יכול 5. לקראת סוף המסלול אתה תיתן ספרינט, מה לעשות זה בשביל הפוזה של ה"הנה רצתי 8 ק"מ ואני רץ כמו שור" 6. תמיד תסתקרן לראות את מי שבכיוון הלוך ראית בגב, ותופתע לראות שהוא לא כמו שדמיינת כשאתה תחזור ותראה אותו בפנים. 7. יש לך רק דבר אחד בראש - ריבועים. אתה חושב עליהם וזה מה שמניע אותך לרוץ, לא משנה מה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() נשמע כמו הנחיות לילד פיטנס פוזואיסט שזוף ורזה עם ריבועים מאשר למתאמן "דינוזאור" אמיתי.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד
זה נכון בתור אחד שרץ קבוע במסלול של 3.5ק''מ. ולגבי החרא זה יותר נכון! אני משחרר מלא נודים בריצה אבל מה אכפת לי? אני רץ ולא מריח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחח חזק!!!!
אני רץ קבוע פעם בשבוע 8 ק"מ וכל מה שאמרת קורה לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() נכון ביותר! במיוחד החרא!!!!!!!!!!!! ואין לי ים בעיר והלוואי והיה אבל אני מקיף חצי עיר אבל דופק תברכיים בפאקינג אספלט בלאט
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גדול אחי,אבל הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא רוצה לרוץ...ובגלל זה אין ריבועים,אבל לא חשוב העיקר יש את השאר.
|
![]() |
![]() |