|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
Module E Exam [בקשה, דחוף חברים]
שלום לכולם! ערב טוב...
בקרוב, השבוע, תהייה לי בחינת מתכונת באנגלית. הבחינה הינה אנסין. ברצוני לתרגל בחינות ברמת הבגרות, אשמח אם תשיגו לי בחינות ברמה הזו, בחינות בגרות מן העבר או סתם מקור באינטרנט שאוכל לתרגל ממנו איכשהו. אשמח אם תעזרו לי חברים, אני חייב ציון מגן גבוה. תודה מראש. אחשוורוש. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין טעם לתרגל את זה, כי כל אנסין הוא על נושא שונה עם מילים שונות ושאלות שונות וכד'.אבל זה הדבר הכי קל בעולם בערך. אין גראמר, לא מורידים נקודות על ספלינג מסטייקס.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה רבה ידידי[אתה לא באמת אחי, אסור לי להשתמש במילה..] ![]() ![]() אשמח לעוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
http://he.wikibooks.org/wiki/%D7%A9%...9C%D7%99%D7%AA ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() את המודול הזה סיימתי תוך איזו רבע שעה, ואחר כך הסתכלתי חצי שעה שלא פיספתי שום דבר וחיפשתי עוד שאלות - כי באמת היה קל מדי.
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גם לי היה קל.. וסיימתי בציון טוב, אפילו מעולה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש מחר מתכונת באנגלית.
החלק הקשה זה רק ה-Listening כי בעצם זה הדבר היחיד שאם אתה מפספס אז אין מה לעשות. |
![]() |
![]() |