|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נניח עד עכשיו היתי צורך בערך במסה 160 גרם חלבון, ליום או קצת יותר.
נניח ואני העלה את צריכת החלבון בצורה משמעותית ל-220 גרם חלבון ליום או קצת יותר.. כמוט החלבון הזאת תיספג בגופי או לא תיספג ? קראיתי מזמן את המאמר באתר שחלבון מאיץ את תהליך הגדילה באופן משמעותי. ולפי מה שהבנתי כמה שיותר חלבון שאני יכניס גוף אז כך אני יגדל יותר לא ? אבל ידוע לי שיש כמוט מסוימת שהגוף יכול ליקלוט חלבון,השאלה איך יודעים בדיוק כמה הגוף מסוגל ליקלוט ? תודה על העזרה.
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אי אפשר לדעת כל גוף לגופו הוא...
ואם תאכל יותר ממה שהגוף שלך צריך החלבון פשוט יהפוך לסוכר בדם ונגמר העסק לכן בתפריט בעליה במסה עם הרבה קלוריות וכשהבן אדם כבר לא מסוגל לדחוף יותר פחמימות מעלים את החלבון ויוצא אפילו 3-4 גרם פר קילו (כל המטורפים פה שיושבים על 4000~ קלוריות במסה) , וזה עדיף מאשר לעלות את הפחמימות כי פחמימה הפוטנציאל שלה לאגר כשומן גבוה יותר מאשר חלבון שנהפך במקרה הרע לגלוקוזה ואז אולי... תאכל אבל לדעתי לעבור את ה2.2 פר קילו זה מיותר אם אתה לא עושה מסה מטורפת תשאר בגבול ה1.8-2.2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמות החלבון צריכה להיות בין 1.8 ל-2 גרם על כל קילוגרם של משקל הגוף
יותר מזה זה מיותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זאת אומרת עם שקלתי במסה 67 קילו,מספיק לי להכניס 134 גרם חלבון לגוף ?
זה לא קצת חלבון ?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה טיבעי אין מצב שבמסה אתה זקוק ליותר מ-1.8 גרם חלבון לקילו מסת גוף רזה(משקל הגוף שלך ללא השומן)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() במסה היתי שוקל 67 קילו,זאת אומרת עם אני מכניס 1.8 גרם חלבון לכול קילו מהמשקל שלי זה יוצא 120.6 גרם חלבון זה לא מעט מידי ? וכן אני טיבעי.
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() שאלה מעניינת
אם אתה עובד עם גיל ,למה לא להרים אליו טלפון לשאול אותו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עעכשיו חודשיים וחצי אחרי החיטוב. משקל 58 וחצי,16 אחוז שומן בערך. עריכה. משה.ב תמיד טוב שיש קצת ידע לא ? אין לי כוח להציק לגיל על כול שאלה. תודה על העזרה.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() עמי''ל ף חלבון יהפוך בסופו של דבר לשומן או ישמש מקור אנרגיה וזה לא הכי מומלץ כי זה לא תפקידו , תאכל כמו שכבר אמרו לך בין 1.8 גג 2.2 ותשתה הרבה מים.
אם אתה לא עולה מהר ויש לך קצב חילוף חומרים מהיר תאכל יותר פחמימות
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עוד מעט מתחיל שוב מסה,ואני רוצה השנה לעשות שינוי ממש משמעותי. לפי דבריך 1.8 גרם חלבון ממשקל גופי=104 גרם חלבון ליום לא ? תקן אותי אם אני טועה. 2 נניח בנאדם שהוא לא טיבעי וצורך כמוט חלבון של 200 גרם ביום,החלבון אצלו יספג באופן רגיל או יהפוך לשומן כמו ש-משה אמר ?
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובדבר הפחממות, כמה גרם יש ליצרוך לכול קילו בגוף ?
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() פחמימות ניתן לאגור בגוף בכמויות קטנות יחסית: כ- 90גרם בכבד ועוד כמה מאות גרמים בשרירים. כאשר מאגרים אלו מתמלאים, כל עודפי הפחמימות המתקבלים מן המזון הופכים לשומן ונאגרים ברקמת השומן. שומנים, לעומת זאת, ניתן לאגור ברקמת השומן בכמות בלתי מוגבלת כמעט. אנשים שמנים יכולים לאגור עשרות קילוגרמים של שומן בגופם.
אם כן, השומנים הנאגרים ברקמת השומן מקורם בשומני המזון או בפחמימות, וחלבונים הנאכלים בעודף יוצרים מאזן קלוריות חיובי והופכים בתהליכי חילוף החומרים לשומן. במילים אחרות: כל רכיבי המזון בעלי ערך קלורי עשויים להפוך לשומנים ולהיאגר ברקמת השומן. http://www.starmed.co.il/Wingate/LipidsAndGoodNutrition
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לדוגמה אם אתה רוצה לצרוך ביום 2500 קלוריות , תקח מתוך זה 120 גרם חלבון לדוגמה זה יוצא 480 קלוריות 2500-480=2020 נגיד היחס שקבעת לעצמך הוא 50 פחמימה 35 חלבון 15 שומן אז 312 גרם פחמימה , 120 גרם חלבון ומה שנשאר שומן (במקרה הזה 80 גרם שומן לערך , לדעתי אם הגוף לא מסתדר עם שמנים פה אז לשנות את היחס ל50 40 10 ) אלו רק דוגמאות אל תקח את זה ותיישם את זה ,שוב אני הבנתי שאתה עובד עם גיל אז אין לך מה לדאוג לגבי העניין של החלבון ושאר הירקות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תודה רבה לכולם הבנתי בדיוק את מה שרציתי לדעת..
משה תודה במיוחד לך על הסברים הקלים ![]() קבלו מוניטין.. עריכה אני לא מצליח לתת מוניטין אבל אני יזחיר לכם חח. שבת שלום.