|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() אתם יכולים לעזור לי בבקשה לחפש שירים על "אמא"?
יש לי כבר: אמא שלי - אריק איינשטיין בשבילה אתה מלך העולם - שלמה ארצי גן עדן - אייל גולן אמא טובה - זוהר ארגוב יש לי עוד כמה אבל אני רוצה לראות מה אתם אומרים... תתנו רק שירים שאפשר לשמוע אותם ולהנות כן? לא משהו בלתי נסבל נ.ב לחלופין זה יכול להיות על ילדים של אמהות או אמהות ששרות לבנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אמא יקרה לי, יקרה
שיר קטן אשירה לך כי אני אוהב אותך אוהב אותך
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() dear mama- 2Pac Shakur
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() תמציא.אין כמו שיר מהלב
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אמא אל תבכי-ליאור נרקיס
אמא-יניב נסימי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא - זה של שלמה ארצי?
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() קובי פרץ- אמא .
תמיר סולטנה - אמא יקרה לי . |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אמא סליחה שאני מתלכלך - אמ סי מנצור [שחר חסון]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אמא\אני חוזר לאמא - יניב בן משיח.
שיר אחד היפים, השאלה אם זה בסגנון שאתה מחפש. תמיד היתה לך בשבילי פינה בלב היית איתי גם בשמחה ובכאב כמו הים אשר סוחף ומלטף את אמא נתת לי כוח בעצמי להאמין עטפת אותי בתוך קסמי הנעורים עכשיו אני מוצף בים געגועים אל אמא. אני חוזר אל אמא האוהבת אני חוזר אל דרך נעורי לבית חם ויד שמחבקת כי זה ביתי ואלה שורשי אני חוזר אל אמא האוהבת כמו בן אובד, שלא מצא מקלט לבית חם ויד שמחבקת כי זה ביתי ואלה שורשי. אני רועה לבד בשדות האחרים פורש כנף אל השמיים הכחולים מודה כל יום על שנתן לי אלוהים את אמא אני חוזר כמו ציפור קלת כנף ואל ביתי החם אני הלילה שב אל המקום שלעולם תמיד אוהב, אל אמא. אני חוזר אל אמא האוהבת... אם אתה רוצה תגיד אני ינסה להעלות לך אותו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אמא הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא נפרד...
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הלך בערך ככה: "אמא הו אמא זייני'תי חזק...ולעולם לא נזדיין..." משהו כזה.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תומר חן-אמא שלי
תוריד ולא תתאכבז.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מושעה
|
![]() שריף-באהבה לאמא
אמא לך נשבעתי לעולם הבטחתי להיות אדם אוהב ועל אחרים חושב להיות אדם אוהב ועל אחרים חושב אמא לך נשבעתי לעולם הבטחתי להיות אדם אוהב ועל אחרים חושב להיות אדם אוהב ועל אחרים חושב פזמון:x2 אני אוהב תמיד אוהב את אמא שר שירים של אהבה לאמא אמא אותך אוהב כי אותך אוהב שר מכול הלב בלילות יושבת ועלי חושבת שלא אפול ולא אמעד שלא אפול ולא אמעד כי אני לך רק אחד שיום האם יגיע אמא אותך הפתיע לך אשיר ואנגן ובקולי רק אסלסל |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השיר הכי יפה של האמהות בעיברית והכי מוכר הוא כמובן שלמה ארצי-מלך העולם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() האהוב עלי מכל זה של אתניקס - אין כמו אימא
כבר שנים אני חושב שאין כמו אמא זו שנתנה לי את חיי בשמחה ובכאב אמרה "קדימה" כסתה אותי מנעורי וזה יושב אצלי בלב כי אותה אני אוהב כל חיי בשבילה אני מושלם הכוכב של העולם מנעורי אמא, בזמנים קשים את הכאב הפנימה בחיוך כובש היא את כולם הקסימה את הנפש היא כובשת מבפנים אמא, מחשבות עולות ומתחזקות בי פנימה את החלומות שלי תמיד הגשימה את הנפש היא כובשת מבפנים כבר שנים אני חושב שאין כמו אמא זו שבישלה לי מטעמים כשכשלו רגלי אותי תמיד הקימה כסתה אותי כל השנים וזה יושב אצלי בלב כי אותה אני אוהב כל חיי בשבילה אני מושלם הכוכב של העולם מנעורי אמא, בזמנים קשים את הכאב הפנימה בחיוך כובש היא את כולם הקסימה את הנפש היא כובשת מבפנים אמא, מחשבות עולות ומתחזקות בי פנימה את החלומות שלי תמיד הגשימה את הנפש היא כובשת מבפנים וזה יושב אצלי בלב כי אותה אני אוהב כל חיי בשבילה אני מושלם הכוכב של העולם מנעורי אמא, בזמנים קשים את הכאב הפנימה בחיוך כובש היא את כולם הקסימה את הנפש היא כובשת מבפנים אמא, מחשבות עולות ומתחזקות בי פנימה את החלומות שלי תמיד הגשימה את הנפש היא כובשת מבפנים
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() יש שיר כזה ששרו בעונה הראשונה או השנייה של השיר שלנו
שרה את זה מיקי או איך שלא קוראים לה לאמא שלה הזאת הקירחת חחח
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לאייל גולן שיר בשם
אמא אמא מהאלבום הראשון