|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1461311
בתנ''ך כתוב שבמלחמת גוג ומגוג יקומו עלינו כל אומות העולם וינסו לכבוש את ירושלים , בין המדינות האלו נכללת ארה''ב כן כן ארה''ב "הידידה" הטובה ביותר של ישראל כיביכול תכנס לשטחה של ישראל ותנסה לכפות על העם היהודי שלטון קולוניאליסטי כמו בימים הטובים של בריטניה הכל נכתב בתנ''ך והכל נאמר על ידיי החכמים שלנו שפירשו בשבילינו את הכתובים ועכשיו לאחר שראיתי את הסרטון הזה שבה מוסבר על המועמד לנשיאות ארה''ב הרי זה ברק חוסיין אובמה שהוא מועמד רציני ביותר לנשיאות שם שהוא התחנך במדרסה של מוסלמים וכולם כבר יודעים איזה חינוך הם מקבלים שם לאחר מכן עלה לארה''ב ונרשם לבתי ספר כמוסלמי , לאחר תקופה מסויימת החליט "להתנצר" והתחנך אצל הכומר הנאצי שהיה יוצא למסעות במדינות ערב וקורא להשמדתם של היהודים , הכל מוכח !!! בקיצור לפי כל המידע הזה הרכבתי פזל רציני , ברק חוסיין אובמה יבחר ככל הנראה הוא יוביל מהלכים נגד ישראל , יתחבר עם המוסלמים והמדינות הערביות , בגלל הנפט ! ויקרה מה שיקרה והכל כתוב וידוע , ממליץ לכם מאד להקשיב לשיעורי תורה לגבי המלחמה הסופית הכל נאמר עוד לפני שהוא הכריז על עצמו כמועמד לנשיאות אני לא ימני קיצוני ולא כלום אני ליכודניק כמו הרבה מכאן אבל אוסף העובדות שהובא שם פשוט לא ניתן לויכוח , אנחנו בפני תקופה גורלית
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גם אומרים שכתוב שאירן תשמיד את ישראל, וכותבים שהעולם ייחרב בעוד 50 שנה ואומרים ואומרים, אי אפשר לגלות מה יהיה בעתיד, היחיד שייקבע את גורלינו זה הקדוש ברוך הוא, אלוהים! לא אף אחד אחר, מה אתה אלוהים? אומרים הרבה דברים ולא הכל באמת קורה, יש דברים שהיו כתובים ומצאו שכתוב ובאמת קרה המקרה.. אבל יש דברים שלא.. זה גורל אף אחד לא יכול לצפות את הגורל, נו אז עכשיו כשאנחנו יודעים אז אולי נצטרך להכין מלחמה והתנגדות מה אתה אומר?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאמין בתנ''ך(לא בכולו) ובאלוהים אבל זה נשמע לא מציאותי
אבל לך תדע הכל יכול להיות בקשר למועמד לנשיאות אכן הוא באמת גרוע לישראל רוב השחורים בעד הערבים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() נו אז יהרגו אותנו,נמות,ויגמר כול הסיפור מה אתם כול הזמן קופצים ? נמות מתי שאנכנו צריכים למות,אין מה לעשות,והדרך היחידה לבדוק מה מחקה לנו בעתיד זה לחיות" !
בזמן האחרון זה נשמע כאילו כול מה שמעניין אותכם וכול מה שאתם חושבים עליו זה מלחמה,יהרגו אותנו,יהנסו אותנו וזהו,תהיו כצת אופטימים ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל מאיפה הפלצת תשטויות האלה?
הוא לא מוסלמי והוא גם לא שונא יהודים או משו והוא גם לא יבחר הילרי קלינטון תיבחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() איליה!! בוא לפורום של נענע לחדר ישראלבודי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אובמה לא יבחר. לא יודע מאיפה הבאת את זה שהוא מועמד רציני, אבל לפני כמה זמן כשחשפו שהוא מוסלמי במקורו והשם האמצעי שלו זה חוסיין, הייתה צניחה עצומה בתמיכה בו. האמריקנים הוואספים (לבן, אנגלו-סכסי, פרוטסטנטי), שהם הרוב בארה"ב בחיים לא יבחרו במנהיג שחור ומוסלמי. מה גם שהקול היהודי בארה"ב מאד מאד משמעותי, ולכן כל מועמד שיבחר יהיה פרו-ישראל. הציבור האמריקני לא מרוצה מהמפלגה הרפובליקניץ, ולכן רוב הסיכויים שהמפלגה הגדולה השניה, הדמוקרטית, היא זו שתעלה לנשיאות. גם ככה יש להם כבר מזמן רוב בקונגרס. לפי דעתי אחרי הבחירות הקרובות ביל קלינטון יהיה ה"גבר הראשון".
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה טיפשות להכתיר מישהו כימאט שנתיים לפני הבחירות המון יכול להיתרחש והילרי קלינטון ממש לא טובה לישראל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אהם , תאכלס אני לא מבין מה הקטע של כל אלא שמזהירים בפני סוף העולם ,
צריך לעכב את זה גם אם זה קרוב , תכלס יש לזה משמעות פילוסופית לנבואה הזאת , בעצם טוענים שאם הרוע או הטוב יעלם כליל יקרה סוף העולם ז"א לא יהיה יותר משמעות לעולם ואז הוא יגמר נראה לכם שעוד מעט משהו כזה יקרה ? נגיד וכן , לא בדור שלנו , לא לשום כיוון.
![]() |
#13 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
אוסף העובדות ניתן לויכוח. אתה פשוט מסתנוור , קוראים לזה דמגוגיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() עזבו אתכם נבואות,עזבו אתכם סוף העולם,הרי אתם רק בני אדם וכשתמותו ,לכם,לא יישאר כלום כאן ולא יהיה (אני מאמין לא שמתתי כמובן)לכם שום קשר למה שהולך כאן.
ואתם יכולים עכשיו לצאת לרחוב,להדרס ולמות...בלי סוף העולם בלי איראן ובלי נשיאי ארה"ב אז תחיו תחיים תהנו מהם כמה שאפשר וזה הכל..אנחנו רק בני אדם.
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אבל שכחת את החלק החשוב חביבי! האויב יצליח להגיע עד שער ירושלים, ברגע שיגיע לירושלים יבוא המשיח... אנחנו הרי מחכים לו כבר הרבה זמן לא :-)
וקצת רצינות, כפי שנאמר, בחיים אבל בחיים אובמה לא יבחר לנשיא ארה"ב, למה? דבר ראשון הוא שחור, דבר שני הוא שחור, ודבר שלישי הוא שחור.
![]() |
#17 |
|
![]() fuck מזה ???????
אין לי שום קשר לזה חבר'ה לא אני פתחתי את האשכול , אני הורג את חבר שלי נתתי לו להכנס לכמה דקות כשיצאתי עם הכלב והוא פותח לי פוסטים על כאנה ![]() FUCK הוא כזה מת
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט: