|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלוםם אני חדש פה נראה אחלה פורום..
אליאב הביא אותי לפה וביכלל הכניס אותי לכל "עסקי" השרירים חח אממ קצת עליי.. אני מתאמן כשנה, 7 חודשים בליווי של גיל עליתי 12 קילו בחצי שנה, ובחודש האחרון אני בחיטוב כרגע אני שוקל 62 קילו היקף יד 35.2 ס"מ גובה 165 ד"א גיל אם אתה רואה את ההודעה..תודה על הכל (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ברוך הבא לפורום
![]()
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ברוך הבא
![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חח ניב יא חתיכת נעל אנאבולית סופסוף נרשמת הביתה
![]() ניב זה חבר קרוב שלי הוא בליווי של גיל ובחצי שנה האחרונה הוא הכפיל את עצמו 12 קילו על הגובה שלו זה אומר עליה יפה במסה..במיוחד שמדובר בפרק זמן קצר אז ברוך בואך הביתה נקווה שגיל הנקניקיה יקרא את הפוסט ויגיב לך:laugh: חח דרך אגב משה אף אחד לא מכריח אנשים להישאר פה כל אחד רשאי לעזוב מתי שמתחשק לו |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סלאם אליקום עיוני איטנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ברוך הבא ניב
ואם אתה מתאמן עם אליאב זה כבר סימן טוב חיחי עריכה : גלעד חח כתבנו אותו דבר באותו זמן אז אתה רואה ניב ?? אם אני וגלעד אמרנו את זה דע לך שזה נכון חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() משה למה אתה מלכלך את הפוסט יא מניאק בנאדם חדש כאן
ברוך הבא אחי בן כמה אתה
![]() |
#9 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() *מגלגל את השטיח האדום*
אחלה דרך להיכנס לפה ,כל חבר של אליאב מוזמן לפה ,אני שמח לשמוע על ההיתקדמות שעשית (ואני ממש מתאפק לא לדחוף פה את המשפט "השיטה של ישראלבאדי עובדת !) אל תתבייש לשאול שאלות ,אפילו אם הן נראות לך מטופשות ,כולנו התחלנו איפשהו וכולנו נשמח לעזור לך מה שכן סביר להניח שרוב השאלות שלך נענו בעבר ,אז הייתי ממליץ לפני שאתה מתחיל להגיב בפורום בצורה קצת יותר עיקבית להריץ חיפוש על הדברים שמעניינים אותך ![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סוליקו יא חתיכת חמור גארם מהלך על 2 מתי אני ואתה דופקים איזה שבוע אימונים ביחד רצוף ככה 900 סטים לכל שריר בכל אימון כמו שצריך ודופקים תמונות ומלמדים את הפורום איך לגדול באמת?
![]() ![]() חחחחחחחחחח גלעד יא נעל אל תתעצבן שהצעתי לסוליקו להתאמן איתי , כי אני פשוט יודע שאיתך אי אפשר להתאמן אני עוד לא הגעתי ללחיצת כתפיים עם 80-90 קילו בדאמבלים... ![]() ![]() ודרך אגב יש לנו עניין לא סגור תדבר איתי שמזדמן לך כי בזמן האחרון אני די עסוק אמרתי לך כבר למה... ארבלללללללללללל - חח אין לי מה להגיד לך חוץ מזה שאני חולה על הבנאדם הזה המנהל הכי טוב שיש לנו פה בנאדם זהב וחבר אמיתי (אני מניח שאתה יודע על מה אני מדבר) ![]() וואלה יש לנו פה קהילה מטורפת ניב חח ימבה סוסים עכשיו שאני חושב על זה... אין ספק שאתה בידיים טובות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תענה פעם הבאה אחרת ...סינטול ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט,ברוך הבא מקווים שתעזור ותיעזר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברוך הבא לפורום ניב, וואו הרבה זמן לא ראיתי כבר את השייקר התרמי הזה.. נוסטלגיה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאמין לי אחלה שייקר עד היום מחזיק, הוא טוב לגיינר עם החלב בגלל זה עד עכשיו שמרתי אותו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() ברוך הבא לפורום אחי!
אם אתה חבר של אליאב אז אתה בטח כריש! מקוה שתהנה פה ובהצלחה בפיתוח גוף אחי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() וכן להתאמן עם אליאב זה ה-דבר ואני בן 17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |