|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים מישהו פעם נכנס לפורום הזה בהייד פארק שהמשתמשים כל היום מעלים תמונות של בחורות ישראליות ומשפשים?
יעני אני קורא שם על אנשים שמחזיקים מאגרי תמונות במחשב, אני חושב שיש שם פוטנציאל כבד לאנסים ודפוילים חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() מה המטרה בדיון הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() להבין איך יש דבר כזה
לפני שבוע קראתי על איזה פורום של פדופילים והיום אני רואה אנשים שמסתובבים ברחוב מצלמים בחורות ומעלים לאינטרנט |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אין הבדל בין מה שיקרה לפדופיל ולבין מה שיקרה למזדיין שמעלה תמונות לאינטרנט אם אחת הבחורות האלה תהיה קשורה אליי, זה גועל נפש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע שאם אחת הבחורות רואה את זה והיא טובעת אותו היא פותחת לו תתחת ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם זה תמונות "אקזוטיות" ואין בהם כל רע, אז אין בעיה וזה לגיטימי בכל פורום, במיוחד בפורום שמורכב ברוב רובו בנערים שההורמונים שלהם עובדים שעות נוספות.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() גבר יש הבדל בין תמונה מקצועית של כוכבת פורנו שהתחת שלה פתוח והמטרה שלה היא שתשפשף עליה, לבין זבל שהולך ברחוב ומצלם בחורה מאחור בלי שהיא יודעת ואז מעלה את זה לאתר שלמרבה ההפתעה מורכב ברובו מבני 20 פלוס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר בבקשה לינק לתמונות שאתה מדבר עליהם, אני רוצה פשוט לקבל פרספקטיבה על מה אנחנו מדברים.
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() שיט... במחשבה שנייה אלוהים ישמור אילו מכוערות יש שם!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ובקשר לפוסט : כן ראיתי חחח יש שם פוסטים שהכותרת שלהם זה: "איזה חזההה אצל ילדה בת 16 כנסו יש תמונות" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אזהרה מס1-התחצפות למנהל בכיר.
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תביא גם לי בבקשה גם אני רוצה קצת "פרספקטיבה"
![]() סתם צוחק אני סקרן לדעת על מה מדובר
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח' איזה קרועים אתה, כולם פה בראש כמו שלי.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|