|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש פה עוד חבר'ה מהפורום השחור?
מי שמחשיב את עצמו מזקני הפורום שיגיב פה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() באתיי בדיוק שבועיים אחרי שסגרו ת'פורום השחור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() עריכה : קראתי בפורום השחור מסוף 2004 נרשמתי רק אחרי שנה אולי קצת פחות אודיגו אני זוכר את הפורום השחור דווקא טוב מאוד היה לך משתמש שם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() .....הייתי קורא אבל לא נרשמתי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כבוד לוותיקים
![]() |
#6 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() יחסית וותיק
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מי שלא וותיק שלא יגיב פה (בלי להעליב) פשוט מעניין אותי אם לא עזבו אותו הוותיקים והקהילה השתנתה ויש פה רק צעירים.
את גיל אני זוכר.. מי היו מהפעילים ועזבו אחרי כמה זמן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
עידן כחלון עדיין פה עומרי פה מידי פעם גולן משוטט אבל לא מגיב (אהם אהם) ולא עולים לי בראש עוד שמות של ענתיקות
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קרלוס ניטים אופיר הגיבו קצת ועזבו יואב (DR.MUSCLE) גם הגיב תקופה ועזב performer מנהל עכשיו :-) גולן גם מנהל אבל לא מגיב יוגי גם.. עמרי כנל thekid אין מה לדבר בכלל.. איתי GAMERRR הגיע לאיזה 10K הודעות והפסיק להתאמן נדמה לי או משהו כזה מצטער עם שכחתי מישהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
מה הכינוי החדש של פרפורמר?
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() - Idan - |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() אני! יצטרפתי איזה שלושה חודשים לפני שסגרו אותו אבל קראתי שם עוד הרבה לפני |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() אני מימי הפורום השחור
![]()
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני קורא פה מ2005 ומגיב רק לא מזמן התחלתי כי היה משעמם חח.
![]() |
#16 | ||
|
![]() נוכח.
![]() אודיגו מה היה שם המשתמש שלך בפורום הישן? ציטוט:
ציטוט:
שכחתם את: gal.T שמשוטט פה פעם בכמה חודשים ומגיב פעם בכמה שנים. Red_Hot שהפסיק להיות פעיל קבוע אחרי שהוא התגייס, עכשיו הוא בכלל כבר נעלם לגמרי. -עידן- המנהל הקודם שגם כשהוא היה פעיל היו לו תקופות שהיה נעלם לכמה שבועות, עקבותיו נעלמו ממזמן. Carnivore הלא הוא יותם טלר שנעלם לתקופה ארוכה וחזר עם הצטרפות ליעוץ תזונתי בצוות ישראלבודי וגם הצטרף לניהול הפורום. כשאני אזכר בעוד אני אכתוב. עריכה: וגם Dando למי שזוכר שתמיד היה רב עם גולן עד שגולן תפס עליו עצבים והעיף אותו. LOL. :-)
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
כן את הויכוחים אני זוכר.. חשבתי שעידן כחלון זה אתה ![]() חחחחח וואלק לא ידעתי שאתה פרפורמר.. אני זוכר שאז הייתה לך בעיה עם איזה שריר שעשה לך בעיות ולא גדל וגם למתן (רד הוט) לא גדל הבייספס חחחח או שאני מתבלבל ורק למתן הייתה בעיית שריר יחיד? הייתה תקופה שגם הדוקטורים של פציעות ספורט היו עוזרים.. והיה את ההוא שגר באמריקה שחכתי מה הכינוי שלו
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() כן כן למתן תמיד היתה בעיה עם הבייספס, אני זוכר איזו הודעה שלו שכתב, "אם הבייספס שלי לא יהיה 38 ס"מ עד סוף החודש אני מפוצץ לו ת'צורה". ![]() ולי וואלה לא זכור לי כזה דבר, אצלי היה תמיד קטע מעצבן שהרגליים גדלו יותר מפלג גוף עליון, אולי לזה התכוונת... אה ואיך שכחנו את שי345!! גם Leo היה בפורום הישן בכינוי SuperTruper... זה מניו יורק שדיברת עליו זה Chivas90210 אבל לא נראה לי שהוא היה בפורום הישן.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני רואה סוף סוף יש לך תוצאות חביבי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() הייתי קורא בפורום השחור , באותו זמן לא ידעתי איך נרשמים..
הייתי ילד סך הכל..
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|