|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אממ אז ככה לחבר שלי יש 2 גורי פיטבול, הוא שאל אותי אם אני רוצה לקחת אחד...
אבל אני יודע שהפיטבול כלב לא חביב במיוחד ודיי מסוכן, מה אתם אומרים? הפיטבול של חבר שלי(בן שנה וחצי משהו כזה) אכזרי.. עכשיו הם חמודים וקטנים כאלה אבל שהם גדלים לא ממש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך מה לידאוג אלייך הם לא יהיו אכזריים וזה מה שחשוב היה לי כלב מעורב פיטבול אמסתפ ולבלדור
גם חמוד וגם אכזרי כשצריך הצעה שלי תיקח אבל שתידע לך שזה לא ממש קל הם עושים הרבא צרות
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() אחיי יש לשכנים שלי פיטבולל
ושמע הוא חמוד טילים והוא לא גור זה הכל קשור באיך שאתה מטפל בוא כי הפיטבולים האכזריים באמת זה אלה שהבעלים שלהם תמיד מרגיז אותם בכוונה חחח "מיזה ?מיזה בדלת ? צא עליו גמור אותו " ובדרך מטריף אותו ומחלק לו כאפות מאכיל אותו בשר חיי וכאלה .. קיצר גדל אותו כמו בנאדם והוא יהיה פיטבול לתיפארת מדינת ישראל |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() נו אז למה שלא תביא לי אותו?
![]() בול מה ששניר אמר תעשה ככה הוא יהיה ככה תעשה ככה הוא יהיה ככה... נ.ב: אם יש לך מישפחה ששונאת כלבים וחיות והם כמו אשכנזים אל תביא אותו למה זה לא יהיה טוב!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חבר שלך מוכר?
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|