|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: ולדי
חדר כושר: ג'ים קלאב
|
![]() http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3607877,00.html
תראו איזה בזבוז של כסף חדר כושר שניתן לשלם עליו בין 1470 שקל בחודש ל4183 שקל זה פשוט בזבוז כסף טוטאלי... מנוי אצלי בחדכ עולה 1000 לשנה ואני בטוח שהרבה יותר כיף להתאמן שם מאשר בכל אחד מהמכונים הפלצנים האלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תאכלס..אין על חדר כושר שכונתים..הפלטות עם הידיות אחיזה מברזל נורא שימושי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גם כן חדר כושר בסטייל...
באארצות הברית יש עכשיו את המבצע של החיים - לעשות ב-770 דולר מנוי לכל החיים (!) ברשת 24HourFitness, ואתה יכול להתאמן בכל הסניפים שלהם בעולם! ויש להם מכונים שלא רואים את המכונים שבכתבה ממטר! וכל זה בתשלום של פחות ממנוי שנתי במכון ממוצע בארץ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איזה מכונים פלצנים.. אני מעדיף את שלי למרות שהוא הכי עלוב שקיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() מעניין תוך כמה זמן בועטים אותך משם אחרי שאתה מתחיל לעשות שם דדליפט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נו ברור כולם מעדיפים את המכון המוזנח שלהם על מכון ששוה כמה מיליונים..
אוי עשו לי טובה יחרטטנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() כן אחי..אני מעדיף את זה ת'אמת..הייתי רשום במכון שהוא נראה כמו פח זבל לעומת ההומס פלייס..ואיפה הצלחתי להתאמן כמו בן אדם?בפח זבל..כשהלבנים שהמקשולות נמצאים עליהם שבורות ספת דחיקה קרועה ומלא קווקזים מגודלים ושאר בודיבילדרים מתאמנים..לא בפייגלע פלייס גם מכון נטו לבודיבילדינג..וגם 700 שקל לשנה. מה צריך יותר!??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני היית במכון זרוק ומעפן בלי מכשירים וכל "הבסיס" שצריך .. זין בסיס ! כשעברתי למכון יותר טוב פשוט הרגשתי בהבדל ועשיתי שינוי עצום אז תעשה לי טובה ואל תשחק אותה הארדקור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
אניהייתי במכון זרוק מלוכלך ולאנשים כמוך בשבילם זה מגעיל "פיכסה של דבר" היה שם את מה שצריך כדי לבנות גוף גדול.. וכן לזה אני יותר מתחבר אני לא עושה פה הצגה כמו מרבית מהאנשים פה.. לא יכול להתאמן במכון צפונבוני זה גורם לי לבחילה אתה לא חייב להאמין הדיעה שלך גם במילא לא מעניינת אותי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
בקשר למכוני כושר..לדעתי?צריך לגוון בין שניהם מזתומרת?לדעת להירשם למכון כושר נורמלי שיש בו ציוד מינימלי אבל שיהיה ציוד תקין ושיהיה אפשר לעבוד כי בנינו?לכל החיים בסרט של פראנק מקראפט למיניהם?חבר'ה CHILL OUT הבן אדם מתאמן היום בחדר כושר כמו גולד ג'ים שחדר כושר כזה יקר יותר מגו אקטיב ומהולמס פלייס ומהולמס ג'יחרי ![]() אומנם גם מכוני כושר ב32894728934789 דולר לשנה זה חרא! למה?כי יש קשישים!וקשישים זה אומר: א.חדשות בווליום גבוה ב.מתבכיינים שאתה מפיל משקולת ומחרבנים במכנסיים ליד המדריך ג.אומרים למדריך שלא מומלץ לו לתת לאנשים כמוך להכנס לחדר כושר ד.מזיינים לך תשכל שתגדל כמה שהגב שלך יהיה זובי וחרטא זובי מהדדליפט ה.כל מיני פלצנים שבאים לזיין בשכל על המכשירים כי הם חושבים שזה סוג חדר של ספה ולא עוזבים אותו גם אם מעירים להם ו.מדריכים הומואים ששוקלים 20 קילו אם היקף יד 3 ובאים לך בדילוגים ובדיבור נשי ואומרים לך "אה סליחה חמוד אתה לא יכול לעשות את התרגיל המסוכן הזה פה (דדליפט או BENT OVER ROW)" ואתה משלם הון על חדר כושר של הומואים וקוקסינלים ואחרי זה פותח פוסט "אשכול המדריך המפגר בחדר כושר" ורושם מליון ואחד סעיפים למה המדריך שלך מפגר יותר מהשני לסיכום?רק חיטובים ראשון לציון קניון הרי החוף ![]() חדר כושר חלום!ואם מדברים זה המקום שאני הולך אליו עכשיו צ'או:p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() החדר כושר שלי מושלם
![]() יש בו הכל ואני מתאמן איך שבא לי , עושה סקווטים ולחיצות כבדות עם המאמנים ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: שחייה
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחח יואו אחי אני מכיר את זה!
ואי אתה אשכרה צודק, הכי מרגיז שאתה באמצע סט - הולך שנייה לשתות ורואה איזו זקנה מסכנה בת 90 באה ואומרת לך "אבל אתה צעיר יותר, יש לך יותר כוח - אנחנו המבוגרים צריכים לשמור על בריאותינו", ואז היא תוקעת לך משפט מטומטם כמו:"אם תראה זקנה במדרכה, לא תיתן לה לחצות את הכביש?" - ואז היא באה לך בהכי יציאה:"אני לא זקנה!אני מבוגרת!", כוסאמאשלך אכפת לי? תני לגמור סט וללכת הבייתה, רגל אחת שבורה - שאני אשבור לך עוד רגל?! תני להתאמן! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל יהיה לי מוזר להתאמן במכון שנראה כמו הבית של גאידמק. דבר שני אין לי את המיליון דולר לדקה לשלם שם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() דווקא אני מאז שעברתי להתאמן בהולמס פלייס בדיזינגוף סנטר בת"א מוציא מעצמי יותר, כי יש כלוב לסקוואטים ומספיק ציוד כדי שאני לא אתקע באימון.
זה מאוד תלוי, אבל בדר"כ אנשים שם בהלם כשהם רואים אותי עושה דדליפט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אם כבר מילטרי פרס חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() אחי במכון שהייתי ילדים בני 12 היו עושים סקוואט ואישה בת 40 היתה עושה דדליפט עם 50 קילו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() שווה שווה ענק ענק ואני משלם ככה לחדר כושר המעפן שלי
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אצלנו המכשירים חרא ובגלל זה אני מעדיף לעבוד כמעט הכל חופשי
אבל אני חושב שללא ספק מכון מתקדם עם כל המכשור עדיף, אבל זה תלוי גם במחיר.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לא לא אתה טועה אני לא מהאנשים שמתלוננים ..
אבל פשוט לא היה שם את כל מה שצריך ! כשאתה עובר למכון יותר טוב אתה מרגיש ת'הבדל ! אתה מרגיש את האיכות ואיך שהמכונות החדשות ואלה שאין בכלל במכון הישן עובדות יותר חזק ממה שאתה רגיל ! על מה אתה מדבר בכלל ?! לך תתאמן על מכונות מקצועיות ותרגיש את ההבדל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
FAIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |