|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
האם אם אני מוסיף אבקת חלבון לבצק ואז אופה, החלבון מתפרק ואנו יעיל או שזה זורם?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Fat bastard
|
זה בסדר גמור. אגב על החלבון של צ'מפיון בהוראות שימוש רשום אפילו שאפשר לאפות עם זה.
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|