|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי
אני קצת חדש בתחום ובהתחלה ניסיתי לעשות כמה אימונים שהמליצו לי באינטרנט של ab אבל חלק מהתרגילים שם לא הצלחתי לעשות באופן עקרוני (למשל סקווטים, מיליטרי ליפץ וכו) לכן פניתי למישהו והוא כתב לי אימון a ליד אחורית חזה ורגליים הנה האימון: בנץ' פרס ללא שיפוע 4x15 בנץ' פרס שיפוע תחתון 3x15 מכשיר עבודה על חזה (האחד שיש בכל המכונים) 3x15 פשיטות רגליים אחוריות 3x15 פשיטות רגליים קדמיות 3x15 מכשיר יד אחורית 3x15 בקיצור אותו הבחור לא הספיק לעשות לי אימון b (ליד קדמית כתפיים וכו) ולכן אני פונה אליכם אולי למישהו יש פה אימון b שיכול להשלים את זה? זה ממש יעזור! אני מחפש תרגילים שהם מצד אחד לא פשוטים (ז"א על מכונות ומכשירים) אבל לא יותר מידי מורכבים כי אני ממש מתחיל. תודה ממש לכל מי שיעזור! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() אותו הבחור אידיוט.
כמה זמן אתה מתאמן?
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
רוצה להתנפח באימון ביתי צריך עזרה... | maorii | אימונים | 6 | 22-08-13 12:51 |
צריך עזרה ורעיונות לשילוב באימון אירובי לנערה | skitz125 | אימונים | 4 | 18-01-10 15:36 |
עזרה באימון שלי | street | אימונים | 2 | 04-07-07 20:39 |
אימון Fbw - התנסות ראשונה באימון כזה.(צריך עזרה קטנה) | LoveStone | אימונים | 19 | 30-05-07 15:07 |
צריך עזרה באימון היד קידמית(בייספס) | arieljean | אימונים | 26 | 28-11-06 14:36 |