|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני כרגע עושה בין 4-5 תרגילים לשריר גדול כל אחד בין 3-4 חזרות
ולשריר קטן 2-3 חזרות למעט כתפיים שלהם אני עושה גם כן בין 3-4 חזרות. זה טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה הרוטינה של ימי האימון שלך? כלומר כמה פעמיים בשבוע אתה עובד על שריר מסויים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עושה abc ועובד בין 3-4 פעמים בשבוע
ושמתי לב שכתבתי חזרות, אבל התכוונתי סטים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() abc פחות מומלץ ל 3/4 ימים בשבוע, כי עבודה שאתה עושה על קבוצת שריר אחת היא לרוב אחד לשבוע ,וככה אין מספיק גירויי במהלך השבוע ולכן ההתקדמות תהיי יותר איטית, כאשר מומלץ לעבוד פעמיים בשבוע על קבוצת שריר מסויימת במינון המתאים .ABC מומלץ לעשות 5 ימים בשבוע שתהיי אפקטיבית.
אם אתה לא יכול 5 ימים אז תחליף תוכנית ל AB במינון הנכון. אבל אם בכל זאת אתה מתעקש לעשות ABC אז אני מניח ש : 4 תרגילים לשריר גדול כל תרגיל סביב ה 3 סטים עם 10 חזרות . ניתן לעשות התאמה לדוגמא לעשות תרגיל מורכב 6-8 חזרות ותרגיל מבודד 12 חזרות בהתאמה ככה שבסך השבועי יהיו לך כ 120 חזרות(לשריר גדול) על קבוצת שריר אחת. שריר קטן אפשר להסתפק ב 2-3 תרגילים שבסך החזרות השבועי יהיה סביב ה 60. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול גם לא לאמן שרירים קטנים נקודתית בכלל, כל עוד אתה עושה את התרגילים הבסיסיים בצורה טובה ואינטנסיבית, אני מאמין שתהיה מרוצה מהתוצאות וההרגשה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה תרגילים לעשות לשריר גדול? | brN | אימונים | 11 | 19-08-11 14:45 |
בתוכנית abc כמה סטים לשריר גדול וכמה לקטן ?< | masterpeaice | אימונים | 3 | 23-03-09 22:10 |
בתוכנית abc כמה סטים לעשות לשריר גדול וכמה לשריר קטן ? | masterpeaice | אימונים | 3 | 14-03-09 15:12 |
כמה סטים מומלץ לבצע לשריר גדול וכמה לקטן? | ClassicBody | אימונים | 6 | 04-10-08 13:51 |
חד משמעית - כמה סטים שבועיים לשריר גדול וכמה לקטן | senate | אימונים | 2 | 06-08-08 16:29 |