|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני רוצה לקנות מחשב נייד שיתלווה אלי לאוניברסיטה.
הדרישות שלי מהמחשב הן: * עבודה בסביבת אופיס, שירים, סרטים, מצגות. * מסך 14" * חיי סוללה ארוכים * מחיר לא גבוה זה פלוס מינוס מה שחשבתי עליו בגדול. אני אשמח אם מישהו שמבין קצת בנושא יוכל להמליץ לי על דגם ספציפי. חשבתי על Dell Inspiron E1505 ... מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין בעיה אתה יכול להשיג היום מחשב נייד בדרישות הלא גבוהות שיש לך ב3000 -4000 ש"ח,
אני ממליץ ללכת או על Dell או Hp לא משנה איזה דגם, לי יש Hp PAVILION אבל הוא קצת יקר.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מחשב טוב.
תדייק יותר בטווח מחירים ונוכל לעזור לך יותר.. בכל מקרה... המחשב שחשבת עליו קיבל חוות דעת מצויינת בזאפ : "חוות דעת: קניתי את המחשב לפני כחודשיים , מחשב חזק ביותר מהיר מאוד ( הרחבתי את הזיכרון ל-2gb ) , המחשב מגיע עם Vista ולמרות שפחדתי קצת ממה שאמרו לי חברים המערכת יפה מאוד ומהירה ( חייבים 2gb זיכרון ) המסך מעולה !!!, איכות הצליל יוצאת מהכלל ( חיברתי את המחשב למערכת שלי ויש לי ממש "קונצרט" . המחשב מגיע עם Dell Media Center כמו מערכת הפעלה שניה מיוחד למולטימדיה וזה ממש עובד מהר ונחמד מאוד. המחשב מאוד מאובזר , תקשורת קווית ואלחוטית ,בלוטוס ועוד. יש הצעות עם דיסקים 80gb או 100gb אך אני ממליץ לא לרדת מתחת ל120gb ועדיף 160gb ( הבדל מחיר זניח ) כי כך יש מלא מקום לסרטים , מוזיקה ועוד. מאוד ממליץ יתרונות: מהיר מאוד , חזק , מסך וצליל מעולים . חסרונות: עוד לא מצאתי . " |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() לי יש Lg, Lw25-a28e עם מסך 12". יש דגמים של Lg של 14" עם אותו משקל [1.9 ק"ג]. תכלס, הדבר הכי חשוב זה שהמחשב יהיה קל - אתה לא מתאר לעצמך איזה הבדל עצום זה הקילו הנוסף במחשבים הכבדים. רוב האנשים אצלינו עם הלפטופים הרגילים מתלוננים על המשקל והגודל. אני מרוצה מאוד מהמחשב, השינויים שעשיתי לו הם שהוספתי חצי ג'יגה זכרון והגדלתי את הדיסק הקשיח. המחשב שורד 4-4.5 שעות בלי חשמל, בשימוש רגיל של מסמכים וכו'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לי יש של Toshiba(אין לי שמץ של מושג דגם, איך בודקים את זה בכלל) עלה לי במבצע 4000 שקל מאוד מרוצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() הזהירו אותי לא לקנות Hp. בכל מקום שבדקתי הביקורות לא היו משהו. המליצו לי מאוד על לנובו שזה בעצם י.ב.מ אבל לפי מה שראיתי המחיר שלהם בשמיים... משה, איך אתה מסתדר עם מסך 12? זה לא קטן מדי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() אין מה לדבר על יד שניה. אני רוצה מחשב חדש עם אחריות מלאה לפחות ל3 שנים.
אני קונה את המחשב בארה"ב, התקציב עומד על סביבות ה700-1100 דולר פלוס מינוס |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש את הטושיבה הזה - http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834114317 מסך 17'' רחב, 2GB זכרון , 120GB של HD, מעבד T2250 core due. יספק אותך מעל ומעבר. אם אתה מחפש מחשב קצת יותר קל עם מסך קצת יותר קטן, יש את זה - http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834101054 מסך 15.4'' רחב, 1GB זכרון, מעבד T2060 core due של 1.6GH לעומת 1.73GH של הטושיבה, 120GB של HD. שני המחשבים מכילים צורב DVD. אגב, אם אתה קונה בארה"ב, איך אתה מתכוון לממש אחריות ?
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() י.ב.מ שייכת ללנובו.. אחלה לפטופים, אבל אל תתקרב אם התקציב קטן מ7-8 אלף שקל. בעצם, תנסה לחפש T60 יד שניה, אולי יכנס לך בתקציב...
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי אני מתעסק בזה אם אתה קונה מחשב מארצות הברית
אתה יכול למצוא מחשב טוב בתקציב הזה.. תחפש באתרים של ארה''ב מה יש |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל ראשי
|
![]() חיפשתי ומצאתי את הדגם שציינתי. פתחתי את הפוסט לשמוע המלצות של אחרים בנוסף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() להעדיף את האתרים המגוחכים האלה על פני newegg ? בדיחה, אחי..
לגבי מסך 14'' - http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16834210002 מחשב דיי טוב יחסית למחיר שלו, תבדוק, תראה אם מעניין אותך.