|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() התחלתי לקרוא ולקרוא על זה בפורום ולא כל כך הבנתי מזה..
וזה משגע אותי נמישהו יכול להסביר מה זה?!?! מי הם ?מה הם עושים? חרדים כאילו שמאמינים ביהדות גם בעסק הזה?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() נוצרים שמפיצים את הנצרות ומנסים לגרום לאנשים להפוך לנוצרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() הם כמו חרדים שחופרים על התורה, רק שהם נוצרים והם עושים את זה בדרכים שהם חוטפים ילדים קטנים, שוטפים את המוח, מבטיחים כסף בתמורה שהילד הקטן ילמד אצלהם, מאיימים ברצח ועוד כל מיני דברים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() מבטיחים כסף? יותר נכון מבקשים כסף. בשיטת המעשר שאתה נותן 10% ממה שיש לך. אני אנקום בהם מתישהו על כל הכסף שזרקנו לשם סתם.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יעזור לך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() החב"דניקים לא פחות חראות מהמיסיונרים. גם הם עושים את אותו הדבר רק לדת שונה.
מה שכן צריך להיות ממש חלש אופי בשביל ליפול לשטויות האלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך הגעת להגיד כאלו שטויות?! יש לי שכן חבדניק אחלה בנאדם בא פעם להניח לי תפילין אפילו פעם לימד אותי גמרא אתה לא מתבייש ? תראה לי משהו אחד שאמרו בו שהחבדניקים עושים דברים דומים כמו שהמיסיונרים תתבייש לך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שנית כל, גם לי יש חבר ממש טוב שחזר בתשובה והוא לומד בישיבה כרגע. עשו לו שטיפת מוח החבדניקים האלה, הם לא פחות גרועים מהמיסיונרים. אותו דבר רק דת שונה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אישה אחת מספרת : אני קוראים לי ככה וככה,גרה באמריקה,היו לי 7 ילדים ! 4 בנות ו 3 בנים (אני מספר בקצרה) בת אחת נדרסה על ידי מסאית,הראו את זה בטלויזיה אי בכיתיייי אההההההה ואההההה אוההה בת שניה נשרפה,לא נשאר ממנה כלום אההההההההה ![]() בת שלישית ורבעית מתו מסרטן אההההאההההההההה אההההההההההא הההההההההההה בן אחד דקרו אותו אהההההההה והוא מת בדרך לבית חולים אהההההההה ואההההההההה בן שני נפל מהגג אההההההההההההההההה אההההההההההההההההההההההה בן שלישי מצאו אותו בבית מת אההההההההההההההההההה אתם רואים אלוהים בחר ביייייייייייייייי זה סימנים מהשמיים אלוהים קורא לייייייייייי תראו לי עוד בן אדם שזה קרה לוווווווווווווווווווו אלוהים בחר בייייייייייייייייי (((וככה היא צעקה חצי שעה הבת *ונה ש*מוטה אמריקאית ![]() אחרכח בעלה התחיל לזיין תמוח ואמר להרים ידיים למלה לכולם ולהמיד את כול הילדים לידו והוא ירפאה אותם ! וזה אשכרה היה מצחיק מה שהלך שמה ! אחריזה הדליקו מוזיקה התחילו לנגן רוק ושרו שירים """"""על אלוהים"""""""" וצעקו אלוהים קיים,הוא אוהההההההההההההב אותנו,הוא שומע אותנו וכו' וכו' ווכו' ......... אחרכח הם נתנו לשתות מים לכול האנשים מאיזה דלי זכוכית האנק ועל השולחנות היו כוסות פלסטיק,כול האנשים שתו את המים ! ומה אחרי כמזה זמן אני רולט רוב האנשים מסטולים (באמא שלי היתחרפנתי כמאט) חלק ישנו,חלק נראו מטים ! קיצר בסוף הבני זונות בקשו כסף,ואני קולט שאנשים שמים להם כסף,חלק 50 ש" חלק 100 וחלק 200 הישגעתי ![]() לא יכולתי להיסתכל יותר,והלכתי משם ! ככה זה היה,סיפרתי בקצרה ! דרך אגב הזונות היו מאמריקה,נוצרים קטוליים מפגריייייייים,שלא קשורים לדעת ולנוצרות,סתם זונות שרוצים כסף . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() יש הבדל בין להציג לבנאדם לא מאמין דת מסויימת לבין להכריח אותו לקיים אותה.
זה שאתה משווה חב"דניקים למסיונרים מראה כמה שאתה בור בנושא. העובדה שאתה לא מאמין בדת היהודית לא הופך את המאמינים שלה לשטופי מוח שנחטפו על ידי מסיונרים. אז להבא תברר ותבסס את ההודעות שלך על עובדות במקום להגיד שטויות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מוניטין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() סוֹף דָּבָר הַכֹּל נִשְׁמָע; אֶת־הָאֱלֹהִים יְרָא וְאֶת־מִצְוֹתָיו שְׁמוֹר, כִּי־זֶה כָּל־הָאָדָם׃ כִּי אֶת־כָּל־מַעֲשֶׂה, הָאֱלֹהִים יָבִא בְמִשְׁפָּט עַל כָּל־נֶעְלָם; אִם־טוֹב וְאִם־רָע.
(ופאניק,אתה אחד האינטיליגנטים פה,עזוב אותך מהוויכוחים האלה כל פעם,תעשה מה שטוב לך,ושתצליח בחיים..)
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |