|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אהלן
לפני שבועיים היה לי כאב מטורף בשורף כף היד זה קרה כי הורדתי מוט בתנועה לא נכונה ומשו לא טוב קרה עם הגיד רוב הכאבים עברו אבל לא הכל.. הלכתי לרופאה היא אמרה שזה ניתוק גיד (יש דבר כזה בכלל?) ושזה לא חמור כואב לי בצד של הזרת בטח כמה אנשים פה מכירים את זה זאת פציעה די נפוצה בכל מקרה הלכתי הבאתי תחבושת אלסטית מאז זה מאוד עזר אני שבועיים לא התאמנתי ולא אימצתי תיד (לפחות בזה לא טעיתי) השאלה שלי היא אחרי כמה זמן אני כבר יוכל לחזור לפעילות מלאה תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שהכי כדאי שתשאל את הרופא
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע לי קצת מוזר, במקרים של קריעת גיד, זאת אומרת הגיד מתחבר לעצם, אתה רוצה להגיד שהגיד פשוט נקרע מהעצם? אם זה ככה אתה לא תהיה מסוגל להזיז את אותו שריר כי הוא בעצם מנותק וטיפול במקרה זה, זה פשוט ניתוח.
לך לרופא שיותר מבין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() היה את זה לאבא שלי הוא הלך לרופא וחיברו מחדש או משהו
קרה לך שלפעמים הזרת נסגרה בלי שרצית משהו כזה? ולא יכלת לפתוח רק על ידי משיכת הזרת?. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() לא לא קרעתי את הגיד כנראה זאת היתה סוג של מתיחה, הרופאה דיברה עברית עם מבטא אוסטרי חח נראה לי היא התבלבלה באבחנה כי אם היה לי קרע לא הייתי יכול לזוז בלי משכך כאבים
לא כואב לי כמעט כבר רק אתמול שהורדתי תתחבושת קצת הרגשתי קצת כאב כעשיתי תנועות חדות עם היד אני יחזור להתאמן עוד שבוע-10 ימים כשאני ישלים חודש (זה די הרבה ביחס לחומרה) של מנוחה השאלה איך אני חוזר לאימונים מבחינת המשקלים והמאמץ...... אני די בטוח שאני לא יוכל לחזור לאותם משקלים בדיוק שעשיתי לפני הפציעה.. נ.ב איזה כפפות אימון או עזרים כדאי לי לקנות כדי להמנע מפציעות כאלה בעתיד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() איזה עצבים
אני כבר 4 שבועות בדיוק לא מתאמן הלכתי היום לחבר יש לו סתם כזה מולטי טריינר ניסיתי לעשות משהו שם והרגשתי שוב תכאבים בשורש כף היד בצד של הזרת 4 שבועות שלא עשיתי שום פעילות עם היד (וחוץ מאירובי לא עשיתי שום פעילות בכלל) וזה מטריף אותי הלכתי לרופאה עוד לפני שבועיים והיא אמרה לי לנוח שבועיים וזה יסתדר אבל הבעיה שבמאמץ אני מרגיש תכאב בדיוק כמו לפני שבועיים למישהו היה את הכאב הזה ויודע מתי הוא עובר? אני נמק בלי להתאמן |
![]() |
![]() |