|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() רק עכשיו התחלתי להשתמש בו.
אני לוקח 3 פעמים ביום אימון ככה: 5 גר' בבוקר על קיבה ריקה, אבל מישהו יכול להגיד לי כמה זמן לפני הארוחה? 5 גרם לפני אימון, מישהו יכול להגיד לי כמה זמן לפני האימון? 5 גרם ישר אחרי האימון, עם סוכר ענבים, ואחרי 10 דקות אני צורך את האבקת חלבון. תודה למי שעונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תריץ חיפוש בפורום...
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין צורך ב-15 גרם וזה הוכח...
צריך 5 גרם אחרי אימון ואפשר לשלב את זה עם החלבון והסוכר ענבים... בכל מקרה אם החלטת לא 5 אז לוקחים שעה לפני אימון 5 גרם ומיד אחרי אימון.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מעמיס ?
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() קודם כל אני לא עושה העמסה, זה נשמע לי מיותר.
אבל הבנתי שצריך לקחת 3 ביום (גם בבוקר וגם סביב האימון). דנוס, שעה לפני האימון זה אמור להיות על קיבה ריקה? כי אני אוכל שעה וחצי לפני האימון ארוחה גדולה שאני מסיים רק שעה לפני האימון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ככה צורכים:
אם זאת פעם ראשונה שלך- ב5-7 ימים הראשונים אתה לוקח 20 גרם ביום (4 מנות). ביום אימון- מנה בבוקר (עם שייק חלבון), מנה כ-30-60 דקות לפני אימון, מנה ישר אחרי אימון (עם שייק חלבון) ומנה בערב (תיקח אחרי שיעברו לפחות 3 שעות מהמנה של האחרי אימון). ביום ללא אימון- תיקח בהפרשים שווים במהלך היום. לאחר 5-7 ימים של טעינה/ העמסה אתה לוקח קבוע מנה כ-30-60 דקות לפני אימון ומנה אחרי אימון. (אין צורך לחזור שוב על טעינה או לקחת 3 מנות..., בפעם הראשונה פשוט צריך ל"תדלק" את הגוף בחומר ואחרי ה5-7 ימים את לוקח לפני ואחרי אימון באופ קבוע) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() זה לא העמסה?
|
![]() |
![]() |