|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום עבדתי במסעדה/אולם שאני עובד שם בדר"כ ( אני עובד 1 ל שבועיים בערך כי אני עובד בעוד עבודה)
קיצר מקבלים 20 לשעה - אבל בעלת האירוע שיגעה אותנו כל האירוע ובסוף האירוע אמרה לי ולעוד מלצרית שהיא השאירה 100 שקל לכל מלצר(וזה מקום שלא עושים בד"כ טיפים!!!) בקיצור אני מקבל מזומן אחרי כל אירוע ואין לבן אדם פרטים שלי וזה והוא בא בסוף האירוע עושה לי "עבדתם 4.5 שעות קח 100 שקל תחזיר לי מחר 10 " ואז אמרתי לו על המאה ובעל האולם והאחראית על המלצרים כולם כזה מסתכלים אחד על השני ומתחילים לגמגם מעבירים את הדיבור מאחד לשני ובסופו של דבר אומרים לי שמהכסף הזה משלמים לנו קיצר ניסה למרוח אותי וזה כולי עצבים קודם כל חשבתי להתלונן כי גם ככה אין לי זין לעבודה הזאת לפחות אני אולי אוציא ממנה קצת כסף דבר שני , אני מחר אמור לעבוד שם באירוע שנחשב לאחד הגדולים שהיו שם ואני לא יודע אם לדפוק ברז או לא .. תעזרו לי חברים !
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הם סתם חארות פעם הבאה אם מביאים לך טיפ תיקח ואל תעביר את זה לבעלים או לרב מלצרים או משהו כי אנשים חארות גם בבר מצווה שלי אבא שלי נתן איזה 500 שקל לרב מלצרים ואמר לו לחלק את זה בינהים הוא שמר את זה לעצמו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם היא הייתה מביאה לי נראה לך שזה היה יוצא ממני? הוא הקפיץ אותי הבייתה וכל הנסיעה הרגל שלי רועדת עוצר את עצמי לא לשבור לו את הראש לבן **** הזה
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז תגיד לו אחי מה הבעיה מקסימום הוא יפטר אותך כי אמרת שנמעס לך מהעבודה אז זה לא משנה כל כך נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני אבריז נראה לי מחר שיאכלו זבביר
אבל אני רוצה גם לתבוע אותם או משהו - משהו חריף כזה לעשות קופה זה בטח לא האירוע הראשון האירוע הזה פשוט באו ואמרו לי בפנים כמה פעמים "תלך לקחת את הכסף אל תיהיה פראייר" אני רוצה שכל שקל שהם לקחו שלא מגיע להם שיחזור פי שתיים העיקר הם מדברים על הערבי במטבח שגונב בקבוקים שהולכים למחזור , פחחח שרמוטות
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אמרת אירוע אחד הגדולים ? אז תלך תשמור ת'טיפים לעצמך ורק אז תתפטר מה זה החרא הזה? חוצמזה תגיד תודה שאתה עובד ותשתוק פסדר ? >< ולא נראה לי כדאי לך לטבוע אותם וזה אל תגזים ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בואנהה מה אנחנו נראים לך פרייארים שאפשר לערבב? בת כמה את 16? מה את פרייארית? אם תעבדי באירוע ותעשי 100 שקל טיפ ויבוא הרב מלצרים שלך ויקח לך אותם את לא תתעצבני? מה זה השטויות האלה, כולה עבודהה מסריחה מי שישמע, על מה הוא יגיד תודה על זה שהאולם מקפל אותו כי הוא ילד, אני במקומך זין הייתי מביא לה למה מי היא בכלל... חוץ מזה יצאת חמור אחושרמוטה היית הולך לשולחן לוקח את הטיפ שהיא השאירה לך ושם זין על מה שהרב מלצרים אומר, מה אתה ישר אומר לו שהשאירה לך טיפ, אנשים תלמדו להיות דיפלומטים, אנשים בחוץ חרא בעלי עסקים הם חארות אל תתנו להם לערבב אותכם, תשחקו אותה שימו זין, הייתי עובד באולם פעם כל 3 אירועים הייתי דופק בקבוק אבסולוט ורדבולים, כי בעל המקום היה צועק ומעצבן אותי , אתם מבינים על הזיןןן יענו מי שדופק אותכם תדפקו אותו פי 3.... עצה שלי: לך מחר לאירוע תעשה שכונה רצח תדפוק בקבוקי וודקה שים בתיק בצד כל טיפ שאתה מקבל שים בכיס ושב בשקט וסוף האירוע לך לרב מלצרים תוריד את הסינר ובגדי עבודה זרוק לו אותם בפרצוף ותגיד לו שאתה מתפטר
. נערך לאחרונה על ידי Danielllo, 15-08-08 בשעה 04:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודניאלו תודה אחי אבל בקטעים האלה אני סבבה לגמרי תאכלס עד עכשיו הם היו קטלניים איתי - זה מסעדה&אולם הייתי מקרנף בשר וזה והיו מסיעים אותי הבייתה וזה פתאום זה בא בבום , שרמוטוות חח קיצר לא הלכתי קיבלתי טלפון הוא התחיל לצעוק לאיים עלי(כי אין לו מסמכים שלי לא חתמתי על כלום , חוץ מפלאפון אין לו כלום עלי - גם התשלום היה במזומן) אבא שלי דיבר איתו חחח הוא אחרי זה ביקש ממני סליחה בפלאפון וזה עוד לא קרוב ליהיות סגור ..
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אבא שלך דיבר איתו או צעק עליו ?? תשמע אם היו איתך סבבה עד עכשיו לא הייתה צריך להחזיר להם.. הייתה צריך לדבר איתם וזה ואם לא היה עוזר אז להחזיר s: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() אל תדפוק ברז,תבוא מחר לעבודה כרגיל ותעשה מה שאתה רוצה שכונה כפול 10 ותראה שתהנה.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה בהרבה אולמות ככה.
בפעם הבאה אם יוצא לך לדבר עם בעלי האירוע על הטיפ תגיד להם שהמלצרים לא מקבלים את הטיפ כללי ושיתעקשו לתת בעצמם לכל מלצר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() תחזיר ת 100 שקל במוצריםם כמו שאומרים :):):):)
כל יום דפוק משהו אחר שתייה חופשי |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() גם את הטיפים שמשאירים לכם מהשולחנות לוקחים לך!?!?!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי האירוע תדפוק פארט..
|
![]() |
![]() |