|
![]() |
#1 |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() אני לא יודע איך להסביר את זה, אבל אני ינסה הכי טוב שאני יכול!
יש לי בעיה בחזה.. לא יודע למה, אני מתאמן עליו כבר מלא זמן והוא לא גודל לא כלום והוא הדבר שהכי מעצבן אצלי בגוף! שאני עומד הוא מתכווץ, שאני יושב הוא מתנפח כזה, קיצר אני לא יודע איך להסביר.. אבל מה שאני רוצה זה חזה כזה נורמלי.. אתה יכולים לעזור לי ? מקווה שהבנתם! תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמה זמן אתה מאמן אותו ואיך? (סטים, חזרות, אילו תרגילים) זו נקודה חשובה... + האם אתה שומר על תזונה נכונה וכזו של עלייה במאסה?
![]() |
#3 | |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
לחיצת חזה .. מכונה : סטים 10x4 ''פלייס'' ספסל 35 : סטים 10x3 פרפר : סטים 12x3 ואני מאמן אותו כבר הרבה זמן חצי שנה בערך.. עכשיו הוספתי ''פלייס'' זה לא הכי נראה לי אבל אני עושה גם את זה. וכן אני חושב שאני שומר על תזונה נכונה, כיאילו אני אוכל דברים חשובים כמו תפוחי אדמה וזה.. מחכה לתשובה!! כמה שיותר מהר יותר טוב! תודה לעוזרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
מה זאת אומרת?? מה בגלל שאני אוכל תפוחי אדמה אני ענק, חחח תפרט אחי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח לא, ענק בגלל שהצחיק אותי מה שאמרת.
עכשיו אני לא בטוח, באמת אתה חושב שלשמור על תזונה זה רק לאכול דברים "בריאים" כמו תפו"א וזהו, או שצחקת?
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() עדן,
תאמן את החזה גם בטווח חזרות יותר נמוך, 5-8, ותתמקד בתרגילים מורכבים, משמע - תוריד את הפלייס, או שתצמצם בכמו תהסטים שאתה עושה מתרגיל זה. כמה פעמים בשבוע אתה מאמן חזה? וכשהתכוונתי תזונה נכונה, התכוונתי ללא רק לאכול דברים "בריאים", אלא לאכו לבצורה מספקת, ככה שאתה תעלה במאסה. את זה אתה עושה?
![]() |
#8 | |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
מי שבוע הבא אני יאמן את החזה 2 פעמים, כי יש לי תוכנית A-B. אני אוכל ת'אמת קצת דברים למשל תפוח אדמה קטן וזה לא משביע אז אתה מתכוון שאני ידחוף עוד תפוח אדמה עד שזה יספק אותי? סבבה אני יאכל איזה שתי תפוחי אדמה + תפוח גדול ונראה כבר בקשר לזה.. מה אתה אומר אחי?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
אני שם לב שאתה חדש בעניין - יש לך הרבה מקום לצבור ידע. הפורום והאתר הוא אחלה של מקום. לאמן את החזה, וכנ"ל את שאר השרירים פעמיים בשבוע זה טוב מאוד. עדיפה תדירות על עצימות. תאמן את החזה לא במכונות, או כמעט ולא במכונות, אלא בתרגילים חופשיים, כדוגמת לחיצת חזה עם מוט או משקולות. מידי פעם אפשר לשלב תרגילים מבודדים ו/או תרגילי מכונות. לגבי התזונה - כנס לאתר וקרא את "המדריך השלם לעלייה במאסה" הוא ייתן לך כיון והדרכה מה אתה צריך לעשות כדי לעלות במאסה. נקודה חשובה - שום שריר, וגם שרירי החזה, לא ייגדל אם לא תעלה במאסה. בהצלחה
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() עדן, אולי תיקרא את המאמר באתר שנקרא "המדריך השלם לעלייה במאסה"? אני חושב שזה יוכל לעזור לך