|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: ישראל ישראלי
עוסק ב:: איש קבע
|
![]() קריאטין מונו לא משפיע עלי במיוחד, קצת עלייה במשקלי עבודה וזהו.....
לכן חשבתי על מוצרים אחרים כמו נאנו וייפור,נוז,סופר פאמפ 250 ודומיהם... ראיתי שסופר פאמפ(למרות שמשבחים אותו) מבוסס על קריאטין מונו, לכן אני לא בטוח עד כמה הוא יהיה יעיל עלי.(לא שאני מומחה לחומרים אבל זו דעתי ואשמח אם מישהו יגיד לי את דעתו). והנאנו וייפור מכיל כמה סוגים של קריאטין...לכן יש לי העדפה אליו. חוץ משני אלו יש עוד חומרים לאו דווקא בקטגוריה של no שהייתם ממליצים?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חבל על הכסף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ענה לך מעליי גם אם אתה רוצה להזמין עדיף לעשות הפסקה של חודש ואז להתחיל עם אחד מהם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
בתור אחד שנמצא בתחום הזה כמה שנים, אני לא יכול לספור כמה אנשים ראיתי ושמעתי שהמוצרים האלה עזרו להם להתקדם שלב אחד קדימה מהרמה שלהם, וכל זה ללא שינוי בתזונה או באורח חיים, שינוי מהמוצר נטו. יש אנשים שמגיבים למוצרים האלה בצורה נפלאה ויש חלק שפחות, אבל זו טעות לפסול את כל המוצרים מראש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הם יעבדו שבוע וזהו חבל על הכסף אחי נו אקספלוד ב 450 ש"ח על מה? תעשו לי טובה אפשר לחשוב שזה מקדם אותי ב 10 קילו בחודש ו 20קילו במשקלי עבודה כולה קצת פאמפ שגם ככה יורד 15 דקות אחרי האימון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() וואלה אחי לא נסיתי כך שאני לא יכול להגיב על מה שאמרת אבל אם זה באמת מה שהוא עושה אז חבל על כסף ( 450 שקל יש מיתוווון :d )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
בקשר למחיר הכלכלי כל אחד ושיקוליו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() את כל המוצרים שציינת ניתן להשיג דרכי, אם אתה מעוניין בפרטים פנה אליי במייל.
![]() |
#11 |
|
![]() מחזק.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() סלמס אחלה תוסף אחרי אימון
לפני נו אקספלוד שמעתי עליו דברים טובים
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יש כאן עוד אנשים שיכולים להביע חוות דעת על הוויט פלוד?
ובכלל מוצרי Controlled Labs |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() purple wrath הוא מוצר מעולה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() עלי המוצרים האלו לא עשו כלום וזה לא רק אני אומר גם השותף שלי לאימונים לא קיבל כלום מהמוצרים האלה
אוכל ואימונים אנטנסיביים זה מה שיעלה אותכם במסה וכח כל השאר זה קישקוש |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו יש מישהו בפורום שקיבל עלייה משמעותית במשקל שריר בחודש!?
משמעותי הכוונה 2-3 קילו?
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מודד היקפים, חוץ מהידיים, ואני רואה לפי העין שהיתה לי עלייה של מסת שריר, ביד היתה לי עלייה אבל ממש לא רצינית, השיפור השמעותי היה בכתפיים ולטרלים של הגב.
בקשר למשקלי עבודה, מאז שלקחתי את הnano vapor, עליתי מלחיצת חזה 80 קילו של 10 חזרות, ל95 של 6 חזרות, את ה80 אני עכשיו יכול לעשות 15+, בפולי לאחור(לגב), אני עושה את כל המשקל של המכשיר, שזה 200 ליברות 6 פעמים, בעבר זה היה 170-180 ליברות 6 פעמים, לחיצת כתפיים עם דאמבלים מ17.5 ל15 ל20 כ13-15 חזרות, ו22.5 כ7-8 חזרות בקיצור היתה לי עלייה אפשר להגיד בכמעט כל התרגילים. ו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שאלות:
האם יש הבדל בין הביטויים הבאים: Muscle Builder , Mass Stack . מה ההבדל בין בניית מסה לבניית שריר? אז, בעצם אתה אומר שקיבלת שיפור רציני בכוח, וקצת גדילת שריר, אבל אם מסתכלים על לטווח ארוך ניתן להגיד, שאם יש לך יותר כוח אז גם גדילת השריר תיהיה יותר גדולה פר חודש?
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כח זה לא מדד למסת שריר אלה סיבים שונים בשריר עליה בכוח לא תמיד תתבטא בעיה במסת שריר לגבי המונחים שהבאת עזוב אחי זה סתם גימיקים שיווקים למה אתם מייחסים חשיבות מוגברת לתוספים אתם רוצים לגדול תאכלו אוכל
תישנו טוב ותתאמנו חזק כל השאר זה משני באמת |
![]() |
![]() |