|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו פעם השתמש במוצר , ויכול להגיד אם הוא שווה משהו ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ארבל יוכל לענות לך ...
![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() איך שמעת על המוצר?
אני עומד להשתמש בו בחודש הבא ורק עוד חודש וחצי לפחות אתן את הדעה שלי לגבי המוצר.
![]() |
#4 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() מולטי ויטמין.
מה אתה מצפה ממנו?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() זה מולטי ויטמין ומינרל במינונים מאוד גבוהים, עם כל מיני תוספות כמו איזנמים לעיכול לדוגמא.
אם אתה מחפש מולטי ויטמין איכותי הייתי הולך על האופטי מן של חברת אופטימום, אני משתמש בו גם באופו אישי: http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=152 המוצר מכיל מינונים גבוהים המתאימים לספורטאים, מעבר לזה בדרך כלל לגברים אין צורך בברזל כיוון שלעומת הנשים אין להם מחזור חודשי אז מהמוצר הזה הוציעו את הברזל מעבר לזה יש פה 75 פעילים רכיבים שאמורים לתמוך בכל המערכות הגבריות וכמובן שהמוצר עשיר באנטי-אוקסינדטים. גם את המוצר הזה וגם את האנימאל פאק אתה יכול לקנות באחד מסניפי הרשת או דרך מחלקת ההזמנות במספר: 1-599-500-590. כמובן שגם תרגיש ליצור איתי קשר באופן אישי במידה ויש לך שאלות נוספות: 050-6929029. מקווה שעזרתי, שלומיק נ.ב כאשר אתה מבצע הזמנה אל תשכח לציין שהגעת דרך הפורום בשביל לקבל את המתנות שמגיעות לך.
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
![]() |