|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי מלא אנשים מתלוננים על המדריכים,שלא יודעים מה זה סקוואט, והחלטתי לפתוח נושא שנרכז בו את כל התלונות וההתנהגות הטפשית של המדריכים
![]() אז תכתבו פה כל דבר טיפשי ששמעתם ממדריך כדי שכולנו נוכל לצחוק ביחד P: טוב לא עולה לי כרגע לראש שום דבר מיוחד חוץ מזה שלפני כמה זמן אחד המדריכים אצלינו התחיל פשוט להתנדנד על המתח...היה לו משעמם כנראה... |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אצלנו המדריך הולך לישון על המכונה של הלחיצת כתפיים, ואם הוא לא יושן אז הוא מתחיל עם המזכירה.
כמובן שהוא לא מזיז את עצמו במשמרת אז קר לו, ואנחנו צריכים לסבול שהוא לא מדליק מזגן...
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ביקשתי ממדריך להדגים לי דדליפט קלאסי, שמתי פלטות של 20 בכל צד... המדריך בא... אמר "מה זה? למה אתה שם 60 קילו?" אני עניתי שהפלטות של ה15 או ה10 קטנות והוא לא יוכל להתכופף ולשמור על גב ישר. המדריך טען שהוא כבר לא בכושר... הוריד את הפלטות, רצה להדגים לי מוט עם מוט חופשי....
חשבתי לעצמי "מילא, לפחות ככה הוא יראה את התנועה נכון יותר והמשקל לא יפגע בטכניקה" והוא הדגים לי Barbell Row בשילוב של דדליפט :cry_1: :cry_1: :cry_1:
#4 |
חבר פעיל
|
![]() במכון הקודם שלי המאמן המפגר ניסה לתת לי עוגיות שאני אוכל באמצע אימון
ואמרתי לו מה פתאום הוא אמר לי אתה מפגר בלי זה לא תגדל ![]() ויש עוד מלא שאני אזכר אני אכתוב
#5 | |
|
![]() ציטוט:
יש מדריך שיודע מה זה דדליפט..? ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() יש אצלנו מדריך גבר אם אופי נשי כזה אני שונא את האנשים האלה אני מסוגל לרצוח אותם אחד אחד
![]() קיצור תשמעו כמה הוא אידיוט דבר ראשון באו אליו כמה ילדים בני 15 וחצי חדשים בחדר כושר ביקשו ממנו לקבל תוכנית אימונים והסבר ..התשובה שלו הייתה "מה פתאום יש משחק כדורגל זוז זוז אל תפריע" כמובן שיש לו הרגל מטופש אחרי כל סט מסכן של תרגיל כתפיים הכי מוזר שראיתי בחיים שלי שאני אפילו לא יודע איך לתאר אותו הוא ישר רץ למראה ואומר לעצמו "יש יש התקדמות" השחיפון הדוחה הזה! כמובן שהוא רואה מישהי צעירה הוא לא מכיר אף אחד ולא שומע הוא חייב לרוץ אליה ולשוחח איתה שיחת נפש על הגבר שהוא הכניס לו בתחת לפני כמה ימים ועל איך שהוא ברח לו ![]() הא כן וכל הזמן קר לו אז מה הוא עושה במקום ללבוש חולצה או לבוא אם מעיל ולהתחשב במתאמנים בחדר כושר שמזיעים וקורעים את עצמם האידיוט פשוט מאוד מדליק את החימום בחדר כושר וכמובן אני שונא את הקשישות בנות 400 שבאות אליו ומצדיעות לו על זה ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() המדריך שהיה לי בעבר ליפני שנה וחצי ביזבז לי שנה וחצי של אימונים.
א הוא לא יודע מזה מסה ומזה חיטוב. ב הוא תמיד היה אומר לי לעשות 15 חזרות ג אני רוצה ליקורע לו תצורה על כול הזמן שהלך לי.
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#9 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() בחדר כושר הקודם שלי המדריך,כשהתיעצתי איתו לגבי תזונה המליץ לאכול0.8 גרם חלבון על קילו משקל גוף.. בקאנטרי מדריך ניסה לשכנע אותי שחומצות אמינו יעשו אותי ענק. מדריך אחר בא עם בגדי אלגנט לעבודה ועל המדריכות אני אפילו לא אתחיל
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() אצלנו המדריך הוא לא מדריך בכלל, הוא סתם שכיר ששמו אותו לשמור על המקום.
יש לו בעיה שכלית, ואני לא צוחק .. אני מרחם עליו, הוא פשוט כזה משועמם שאין לו מה להגיד חוץ מ: "אני מבקש ממך להחזיר עכשיו את המשקולות, לא אכפת לי שהתחלת כבר אירובי" - כמובן שהוא מקבל קללה בחזרה וסותם ת'פה. אבל יש עוד המון שטויות שהוא עושה, ואני שם איתכם כסף, שהוא ה "מדריך" הכי מפגר טיפש ואהבל שתמצאו בארץ.
#11 |
חבר פעיל
|
![]() סתם כל הקאנטרי מפוצצץ במדריכים דבילים שמשנת 74 מתי שעשו קורס בממלכת יונקי הסויה לא התעדכנו בכלום עד היום וחושבים שהם מינימום תזונאי ספורט+מדריך כושר פרטי מרמת אביב.
חוץ מאחד שוואלה יש לו ידע והוא תותח אבל הוא כזה מזדיין אתה מבקש משהו אתה מתבייש לבקש למה הכל הם עושים מתוך חובה ולא מתוך רצון אמיתי לעזור, ככה יוצא מצב שלא נעים לך לבוא לבקש. דבר שני הם יעירו לך מתי שלא צריך (תרגילים שגיל גרנות הסביר לי איך לעשות) כי הם חושבים שבממלכת יונקי הסויה לימדו אותם כל מה שצריך ולא צריך להתעדכן בדברים חדשים. ולעומת זאת אנשים שם שמתאמנים 4 שנים ועושים טעיות נראות לעין, עוברים ליד הילד המסכן ולא מעירים לו לא מתקנים אותו, אני צריך לשבת להסביר לילד כי כואב הלב לראות אותו עובד לא נכון. קיצר קאנטרי זה לאשנים מנוסים שיודעים להתאמן 99% נכון לבד ולא צריכים עזרה של מדריכים. נשמע כאילו אני מלכלך ואני לא אוהב לכלכך סתם אבל זאת האמת מי שמתאמן שם יודע.
#12 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אין תלונות , כל המדריכים גם עוזרים וגם סוסים , ובזמן הפנוי עושים סקווטים עם 300 קילו.
אני מת על המכון שלי מכון קלאסי לבודיבילדינג אבל שגם נותן לנובים הזדמנות (לכן יש קצת נשים והרבה נובים שחיפים) אבל בחדר כושר הקודם ... כבר לא זוכר את האמת אבל תודה לאל שאני לא מתאמן שמה יותר. ציטוט:
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חח יש לנו 6 מדריכים:
2 שהם אחלה ומסבירים הכל. אחד שמתחיל עם כל הבנות המתלהבות עוד אחד שמשמש מציל יושן על הכסא או מסתכל על הכוסיות-ומצידו שהזקנה טטבע אחת שכל היום נוגעת לי ולחברים שלי בשרירים בלי קשר ומשגעת אותנו לבוא לשיעורי הספינינג שלה ועוד אחת בתזונה שתמיד שאני עושה לחיצת חזה והחזרה האחרונה שבה אני הכי מתאמץ היא רצה אליי ועוזרת לי להרים את המוט וככה הורסת לי את כל הסט!!![שתמות] |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אתם לא יודעים עזבו תמדרכים שחראות אצלי חוץ מי 2!!!
המיתאמנים אצלי במכון קרציות חושבים שהם מינומון פרופסורים לתזונה +מאמנים אישיים והכי מעצבן הם מניאקים! אני בא לעשות לחיצת חזה פעם אחת רואה מגבת שואל של מי המגבת פיתאום בא אלי איזה אחד מסוף המכון סליחה אחי זה שלי עוד 10 דקות אני בא אמרתי לו עוד 10 דקות לא מעניין אותי עוד דקה אני פה ויש את אלה שמערים על זה שאני הורס תגב שלי בלחיצת כתפיים ובחתירות ..... והכי מעצבנים!!!!1!!!! פעם אחת נישאר לי תרגיל אחד פרפר ואני הולך הביתה והייתי צריך להספיק לאוטובוס האחרון של היום והייתה איזה אחת אני אומר לה אפשר לעבוד איתך סט סט היא אומרת לי לא! אני אומר לה אני ממהר ואז התחילה ליצעוק עלי ליד כל המכון אני היתעצבנתי!! חיכתי בצד ראיתי שהולכת לישתות מיים עשיתי תתרגיל באה כולה בעצבים אמרתי לה לא מענייןאותי אפילו בא מדריך וזה לנסות לדבר איתי אמרתי לו אני גומר את התרגיל שלי והולך הביתה והיאחיכתה עד שסיימתי חחח! |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לי אין תלונות בכלל על המדריכים בזאוס. כולם סבבה אחד אחד ומסתובבים ואם אתה עובד לא נכון, הם מעירים לך וכו'.
הבעיה שנגמר לי המנוי עוד שבוע ואני חייב לעבור למקום יותר זול ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תאמתי אצלי יש משו כמו 3 מדריכים נורמלים איזה אחד שור כזה עוד אחד הומו שמבין בתזונה לפחות ואת יובל יהב :-ם
|
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אתהאמת בא לי להיות מדריך במכון יוקרתי כזה
רק עוד 4-5 שנים =\ בגלל הצבא
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אצלנו המאמן כזה חרמן כל הזמן מתחיל עם בנות אף אחת לא שמה עליו.
אפילו עקומות בנות 80 על החזה במותניים וידיים יותר גדולות משל קטלר משומן נוזל דליל כזה והן אפילו גם לא זורמות איתו |
![]() |