|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בעיקרון התכנון היה חיטוב של 3 חודשים וחצי.. נסחב ל-4 חודשים וחצי והאמת שאני שוקל להמשיך אותו ל-5 חודשים למרות שהתאריך שהצבתי לעצמי לסיום הוא ה-23 לחודש...
בתמונות לפני - 95-6 קילו תמונות אחרי 83-84 קילו אני אשמח מאוד להערכת אחוז שומן... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי היקררר תמונות אשששש התחטבת והגוף שלך קיבל צורה מטורפת תיודע את זה!
תעלה עוד תמונות שצילמנו היום יצאו טוב ממש בכל מקרה אתה 11-10% לדעתי כבר יאלה חזרה למאסה!. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נראה בערך 11 , כל הכבוד חיטוב קטלני!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
תודה רבה אחי ! קרדיט לך על הצילום.. תודה רבה גבר ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סלחו לי אם אומר שזה יותר 13%, אבל בקטנה זה לא מה שחשוב.
עבודה יפה. מה הגובה שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי באזור ה-13% לא יותר ;-) על פי התמונה של הגב הפרוס, ועל פי המראה של הפרונט כשהוא רפוי. אבל אני לא חושב שזה כל כך רלוונטי. האחוזים האלו מבחינתי פג תוקף, כול עוד אתה מרוצה ומגיע למטרות שאתה מציב לעצמך.
עבודה בהחלט מכובדת ביחס לגובה. אם אפשר לתת לך עצה, בקרוב צא למסה ובקיץ הבא אתה תראה מטורף. אל תחכה הרבה לדעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה! כל הכבוד.
את האמת אני זוכר תמונות שלך משנים קודמות ( עוד כשהפורום היה בחיים) והיית נראה הרבה יותר חטוב במשקל הזה ( 90-95ק"ג) למה ירדת ועלית מלוכלך ככה? בכל מקרה, שאפו על החיטוב, לדעתי תמשיך עוד טיפה כדי שתוכל להיות מרוצה מהגוף כמו שצריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
|
![]() ציטוט:
ובקרוב אני הולך יותר לכיוון נייטרלי + 200-300 קלוריות.. אני רוצה קצת להתמקד בסיבולת לב-ריאה, ריצות וכו'... הפעם אני אעדיף עלייה נקייה, למרות שהיא תיהיה מזערית עם תזונה כזאת ותכניות אימונים שבתכנון שלי.. ציטוט:
בכל מקרה, שוחררתי מתפקיד מסויים בצבא לתפקיד אחר עקב בעיות רפואיות לפני שנה, ככה התפנה לי זמן לחזור לחדר כושר.. (הייתי שמנמן מעט..) ביצעתי חיטוב שהסתיים קיץ שעבר לפני שנה בדיוק ורציתי לתת מאסה רצינית ולבדוק את הטענה הזאת שעדיף לעשות מאסה מלוכלכלת ולצבור יותר שריר, מאשר מאסה נקייה וצבירה "מזערית" של שריר. עשיתי מאסה מלוכלכלת, באמת עליתי בלא מעט שריר, אבל כמו שאתה רואה זה עלה לי בחיטוב מייגע וארוך... רק לציין, אני חושב שלאנשים בעלי גנטיקה כמו שלי\נטייה להשמנה הדבר הטוב ביותר הוא להמנע מהדרישה התזונתית של ss, פשוט לא משתלם החיטוב שאחרי... (ואני יכול להבטיח שלא חרגתי בצורה קיצונית מבחינת האוכל שהכנסתי לפה.. פשוט הכנסתי לפי הדרישה של הגוף בהתאם לאימונים כמו שרשום בתכנית..) תודה רבה לך, אני ממשיך את החיטוב לעוד שבועיים-שלושה ומסיים סוף סוף. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() טוב, אני בהחלט מבין אותך. כול אדם שפוי היה יוצא לנייטרלי לתקופה מסויימת אחרי חיטוב קשה. שיהיה לך בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני גם בחיטוב קשה, התחלתי 83ק"ג על 22% שומן לפני כחודשיים, כרגע אני 73ק"ג על 15%. אני חייב לרדת ל 10% ורק אז להתחיל מסה נקייה, אחרת אני אפעם לא אצליח לחטב כמו שצריך. חיטוב רציני ראשון הכי קשה, למזלי אני מלא מוטיבציה מצליח לתת בראש ![]() anyway, בהצלחה בהמשך גבר! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
מניסיון שלי להתחיל מאסה עם סט-פוינט לא נמוך כל כך (נאמר 12%) מאבד מאוד מהר את "הטעם" וגורם לך לרצות להפסיק מהר מאוד.. שיהיה בהצלחה גבר ותודה רבה ! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() עוד קצת תמונות, חלקן מהיום של התמונות בתחילת הדף וחלקן מהיום, ידיים מאוד התחטבו !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() שבת שלום ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() אחלה חיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() נראה נדיר גבר..העבודה הקשה מאוד משתלמת..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() חיטוב מעולה ביחס לא"ש במאסה
לא נראה שאיבדת שריר עבודה טובה.
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() ואו כל הכבוד אחי נראה מצויין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר מתחיל
|
![]() יש תמונות לפני המסה? סתם בשביל ההשוואה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חיטוב חיטוב חיטוב, אחוז שומן ?? | msi123 | גלריות הגולשים | 11 | 20-05-11 21:02 |
גב חיטוב :עד מתיי חיטוב 2010 (: | dror | גלריות הגולשים | 7 | 01-06-10 00:02 |