|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני גובה 1.74 שוקל 65 קילו,
רציתי לדעת אם אני מתאמן טוב ואוכל טוב כמה משקל אני אמור לצפות לעלות בחודש? כלומר איך אדע שאני בקצב התקדמות טוב? תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 3-4ק"ג
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() +1
בהתחלה זה אמור להיות הצפי שלך. אחרי חודשיים שלושה תשאף ל2 [חצי קילו בשבוע] יש שלב מסויים שאתה ממצה סשן של מאסה ואתה סתם משמין. בהצלחה. [הכל מדעה אישית ונסיון אישי]
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() זה שונה מאדם לאדם.
תלוי הרבה בכמות הקלוריות ובגנטיקה של המתאמן.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מתי אדע שעליי להפסיק במאסה ולהיכנס לתקופת חיטוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() היי,
ההמלצה הכללית היא למדוד אחוזי שומן בצורה עקבית כדי להבין מתי לעצור. ממליץ לעצור כאשר מגיעים ל-16-18% שומן. העליה במשקל משתנה מאדם לאדם (תלוי בוותק באימונים, שימוש בתוספים, נטיה גנטית) ועשויה לנוע בין 0.5 ק"ג ל-3 ק"ג. נסה לכוון עצמך ל-1-2 ק"ג בחודש אם אתה מתאמן מתחיל. 0.5-1.5 אם אתה ותיק. בברכה גל
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מדידת אחוז שומן במכשיר שקילה הרגיל של המכון תופס(רגליים יחפות על המשקל וידיים תופסות במוט)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: Shut up and SQUAT
עוסק ב:: מדריך כושר
חדר כושר: גו אקטיב
|
![]() כן, המכשיר לא מדוייק ב100 אחוז אבל מביא אינדיקציה טובה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() 2.5-5 בחודש תלוי במתאמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כדאי לעלות בערכים לקראת סיום מאסה? | Big_D | פיתוח גוף-כללי | 7 | 04-05-11 13:30 |
לא היינו אמורים לקבל סרטון של 150 בנץ'? | יניב צוות ישראלבודי | פורום אימוני כוח | 112 | 24-12-10 10:08 |
במסה בכמה יתרון של קלוריות אמורים להיות? | digidigi | תזונה ותוספים | 13 | 08-01-09 01:46 |