ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 05-07-13, 09:30   #1
MaD
חבר פעיל

ברירת מחדל עזרה|ss 4 ימים בשבוע..

יש לי אפשרות להתאמן רק מימים א-ד' כי החד"כ בבסיס שלי פתוח רק בימים אלה
ואני מת לעשות ss
האם יש קומבינציה שאוכל לעשות ss בימים א-ד ושתיהיה אפקטיבית יותר מתכנית ab,abc.abcd וכו' ?
אם לא מהי התכנית האפקטיבית ביותר שתוכלו להמליץ לי(אני מבין עניין קראתי המון שנים ולמדתי על התחום)
נתונים
גובה:173
משקל:70
מטרה:חיטוב קצר לחודש ואז התחלה במאסה(אני מאלה שמאמינים שאפשר לחטב ולעלות מאסה תוך כדי- אל תגידו גרעון קלורי מאזן חיובי אני קראתי על זה הרבה וראיתי אנשים עם מאזן קלורי שלילי גדלים קצת קצת מי שירצה אפרט לו למה זה אפשרי)
ותק באימון:התאמנתי תקופה קצרה הפסקתי וכרגע מתאמן חודשיים

ועוד שאלה: לתקופת חיטוב עדיף אימונים אינטרוולים או אירוביים ?
האם רק אינטרוולים יעזור לי בתהליך החיטוב ?
MaD מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-07-13, 09:36   #2
XVGX5310
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mad צפה בהודעה
יש לי אפשרות להתאמן רק מימים א-ד' כי החד"כ בבסיס שלי פתוח רק בימים אלה
ואני מת לעשות ss
האם יש קומבינציה שאוכל לעשות ss בימים א-ד ושתיהיה אפקטיבית יותר מתכנית ab,abc.abcd וכו' ?
אם לא מהי התכנית האפקטיבית ביותר שתוכלו להמליץ לי(אני מבין עניין קראתי המון שנים ולמדתי על התחום)
נתונים
גובה:173
משקל:70
מטרה:חיטוב קצר לחודש ואז התחלה במאסה(אני מאלה שמאמינים שאפשר לחטב ולעלות מאסה תוך כדי- אל תגידו גרעון קלורי מאזן חיובי אני קראתי על זה הרבה וראיתי אנשים עם מאזן קלורי שלילי גדלים קצת קצת מי שירצה אפרט לו למה זה אפשרי)
ותק באימון:התאמנתי תקופה קצרה הפסקתי וכרגע מתאמן חודשיים

ועוד שאלה: לתקופת חיטוב עדיף אימונים אינטרוולים או אירוביים ?
האם רק אינטרוולים יעזור לי בתהליך החיטוב ?
בבקשה תפרט למה אפשר לגדול במאזן קלורי שלילי, מזמן לא שמעתי בדיחה טובה....
XVGX5310 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-07-13, 10:56   #3
Yoshi-Moto
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלYoshi-Moto

שלח הודעה דרך MSN אל Yoshi-Moto

ציטוט:
פורסם במקור על ידי xvgx5310 צפה בהודעה
לא יפה להתנשא, גם אם הבחור אמר שטות.

לפותח הנושא: שמעתי גם את יאיר להב, שנחשב מאוד בתחום התזונה אומר את זה, כשעצרתי אותו כדי שירחיב, הוא הסביר שזה קורה במצבים מאוד מסויימים, אתה צריך לחשב בי.אמ.אר במכונות מסויימות כדי לדייק על הקלוריות, וגם אחרי שתעשה את זה אתה לא יכול לדייק כי הפעילות היומיומית שלך משתנית.

וגם אם הצלחת וזה עבד לך, ההתקדמות תיהיה כל כך איטית שזה לא שווה את הדקדקנות וההשקעה..

שמע לי, במקרה הזה לך עם הזרם ואל תחפש להמציא את הגלגל.

Eitan Davidovich
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט.
עוזר גם בפייסבוק.

Yoshi-Moto מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-07-13, 11:14   #4
MaD
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי xvgx5310 צפה בהודעה
יש לנו את המצב של המתאמן המתחיל עם העודף שומן כשתאי השומן מאוד עמידים לאינסולין ובעיקרם מנסים לדחוף קלוריות הלאה מהם. עכשיו נערבב זאת עם אימונים, לא רק שנשלח דחיפה לבניית שריר דרך האימונים אלא גם נגביר את הזנת הקליטה אל שלדת השריר באמצעות אפקטים על הרגישות האינסולינית של יכולת ההזנה של שרירי השלד.
כל מה שקורה תחת נסיבות אלו יהיה בדיוק מה שהייתם צופים לו: נדמה שהגוף לוקח קלוריות מתוך תאי השומן ומשתמש בהם לבנות שריר. הדבר קורה ביעילות לאור השילוב של שני הגורמים שציינו למעלה. אבל השילוב של השניים הוא נחוץ. מתאמן מתחיל רזה לא לא יראה את הנ"ל בכלל כאשר אין לו את השומן להפסיד\אנרגיית שומן להסית לשריר. וככל שאותם המתאמנים נהיים יותר מתקדמים, הקצב של צבירת השריר מאט במידה רבה מטה. שוב, השילוב של עודף השומן והמתאמן המתחיל אשר בא יחדיו, יהיה הגורם המכריע לכך, אלא אם קיימים באמת קסמים בעולם.

הבנת ?
מתאמן מתחיל עם עודף שומן יש לו אפשרות בחודשים הראשונים(עפ"י מחקרים מסוימים יש אנשים מתקדמים שעדיין מצליחים לבצע זאת) להוריד אחוז שומן ולעלות במסת השריר כמובן שזה יהיה בצורה מאוד איטית ולא אפקטיבית כמו "עליה מלוכלכת"

yoshi-moto:
זה לא מה שאני מנסה לעשות.
אני עושה עכשיו חיטוב רצחני של 4 שבועות אחריו אני מתחיל מסה בכל הכח שיש לי
ואני יכול להתאמן רק בימים ראשון עד רביעי איך אוכל לשלב את הSS הרי ברור לי שחייב מנוחה בין אימון לאימון במיוחד שמדובר בתרגילים מורכבים ובאימון כ"כ עצים ?
האם אתם מכירים שיטות אימון מסוימות מומלצות למתחילים לצבירת מסת שריר שאפשר לעשות אותם בימים א-ד' ?

נערך לאחרונה על ידי MaD, 05-07-13 בשעה 11:18.
MaD מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-07-13, 15:15   #5
XVGX5310
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mad צפה בהודעה
יש לנו את המצב של המתאמן המתחיל עם העודף שומן כשתאי השומן מאוד עמידים לאינסולין ובעיקרם מנסים לדחוף קלוריות הלאה מהם. עכשיו נערבב זאת עם אימונים, לא רק שנשלח דחיפה לבניית שריר דרך האימונים אלא גם נגביר את הזנת הקליטה אל שלדת השריר באמצעות אפקטים על הרגישות האינסולינית של יכולת ההזנה של שרירי השלד.
כל מה שקורה תחת נסיבות אלו יהיה בדיוק מה שהייתם צופים לו: נדמה שהגוף לוקח קלוריות מתוך תאי השומן ומשתמש בהם לבנות שריר. הדבר קורה ביעילות לאור השילוב של שני הגורמים שציינו למעלה. אבל השילוב של השניים הוא נחוץ. מתאמן מתחיל רזה לא לא יראה את הנ"ל בכלל כאשר אין לו את השומן להפסיד\אנרגיית שומן להסית לשריר. וככל שאותם המתאמנים נהיים יותר מתקדמים, הקצב של צבירת השריר מאט במידה רבה מטה. שוב, השילוב של עודף השומן והמתאמן המתחיל אשר בא יחדיו, יהיה הגורם המכריע לכך, אלא אם קיימים באמת קסמים בעולם.

הבנת ?
מתאמן מתחיל עם עודף שומן יש לו אפשרות בחודשים הראשונים(עפ"י מחקרים מסוימים יש אנשים מתקדמים שעדיין מצליחים לבצע זאת) להוריד אחוז שומן ולעלות במסת השריר כמובן שזה יהיה בצורה מאוד איטית ולא אפקטיבית כמו "עליה מלוכלכת"

yoshi-moto:
זה לא מה שאני מנסה לעשות.
אני עושה עכשיו חיטוב רצחני של 4 שבועות אחריו אני מתחיל מסה בכל הכח שיש לי
ואני יכול להתאמן רק בימים ראשון עד רביעי איך אוכל לשלב את הss הרי ברור לי שחייב מנוחה בין אימון לאימון במיוחד שמדובר בתרגילים מורכבים ובאימון כ"כ עצים ?
האם אתם מכירים שיטות אימון מסוימות מומלצות למתחילים לצבירת מסת שריר שאפשר לעשות אותם בימים א-ד' ?
צורה מאוד איטית = אפסית .

Ss זה תוכנית שחור לבן חייב לעשות אותה כמו שצריך בלי להוסיף בלי לגרוע בלי לשנות - 3 פעמים בשבוע.

בהצלחה....
XVGX5310 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-07-13, 14:23   #6
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס

אז מה הקשר ss????

אתה יכול להתאמן רק 4 ימים בשבוע? אתה יכול גם לרוץ בחוץ ביום החמישי, ולעשות שכיבות שמיכה מקבילים מתח בטן ביום השישי.... בגדול זה כבר 6....

וחוץ מזה מה הקשר ss????

אמרת שאתה רוצה לגדול לא<<<<???

תעשה abxc שהc הוא אימון רגליים. והab זה גב יד קידמית בטן, חזה כתפיים יד אחורית.... ככה ביום שישי תעשה הכל במעין fbw של תרגילים מורכבים.... וביום חמישי תרוץ.... צא לריצה בערב של 40 דקות שעה....

זה יראה ככה... Abxcrfx

הכל פה בגדר המלצה, תעשה מה שנראה לך נכון...

בהצלחה.

"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..."
gorneo1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-07-13, 04:06   #7
MaD
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gorneo1 צפה בהודעה
אז מה הקשר ss????

אתה יכול להתאמן רק 4 ימים בשבוע? אתה יכול גם לרוץ בחוץ ביום החמישי, ולעשות שכיבות שמיכה מקבילים מתח בטן ביום השישי.... בגדול זה כבר 6....

וחוץ מזה מה הקשר ss????

אמרת שאתה רוצה לגדול לא<<<<???

תעשה abxc שהc הוא אימון רגליים. והab זה גב יד קידמית בטן, חזה כתפיים יד אחורית.... ככה ביום שישי תעשה הכל במעין fbw של תרגילים מורכבים.... וביום חמישי תרוץ.... צא לריצה בערב של 40 דקות שעה....

זה יראה ככה... Abxcrfx

הכל פה בגדר המלצה, תעשה מה שנראה לך נכון...

בהצלחה.
אז השאלה שלי היא אם זה יהיה יותר אפקטיבי מabcd או מab שילך ככה ababxxx ?
וסתם שאלה איפה כדאי לי לדחוף את הדדליפט באימון גב או רגליים ?
MaD מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה