|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן חבר'ה , אני חדש פה נעים להכיר
![]() בן 16 אני אתחיל בהקדמה קצרה : התאמנתי באמצעות משקל גוף ובאמצעות משקולות חופשיות במשך שנה כתוצאה מהעמסת יתר , נפצעתי ב5 מקומות בגוף , 2 הברכיים , 2 מרפקים ושורש כף יד אחד שהכאבים החזקים נמצאים בברך ימין , מרפק שמאל , ושורש כף היד עשיתי אולטרסאונד וצילומים , ואובחן אצלי דלקת גידים כתוצאה מoveruse אני כרגע במצב הזה כ7 חודשים לצערי.. ורק לפניי חודש הוחלט לתת לי כדורים , התחלתי באטופאן 400 מ''ג שלא עזר בכלל ורק הכאיב יותר איכשהו , וכרגע אני על נקסין 500 מ''ג שלדעתי הם יותר משככים את הכאבים לכמה שעות ואז הם חוזרים.. אז אפשר לראות שהדלקות דיי חמורות וכדורים ואנטיביוטיקה לא עוזרים אז ההתלבטות שלי היא כזאת : ללכת על זריקת קורטיזון או לא? אם כן מה התופעות לוואי \ סכנות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() היי,
אני לא יודע לעזור אבל אם אפשר בבקשה שתי שאלות: 1. הגעת למצב הזה בגלל שהרגשת כאבים ובכל זאת המשכת? אם כן, כמה זמן המשכת? 2. אתה מרגיש כאבים אפילו כשאתה לא מתאמן? תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות פרישה זמנית.... | ariel008 | גלריות הגולשים | 8 | 12-05-10 21:32 |
[תמונות] פרידה זמנית מפיתוח גוף | moshepo | גלריות הגולשים | 41 | 31-12-07 19:19 |
מחר מתגייס תמונת פרישה זמנית:( | Deja Vu | גלריות הגולשים | 24 | 07-12-07 15:48 |
מממ..קרה גם לכם? (שבירה זמנית) | Joe | תזונה ותוספים | 3 | 10-10-07 15:05 |
פורום פציעות:התווספו מדריכים למניעת פציעות | Mr.Bazooka | פיתוח גוף-כללי | 8 | 17-09-07 20:08 |