|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() זה לא קצר אבל אודה מאוד למי שיעזור לי.
![]() אני בן 22, שוקל 66, גובה 1.77, אחוז שומן 11. אני מתאמן כבר 4 חודשים על מנת להעלות מסה לאחר שנה של ריצות בהן הורדתי 13 קילו, שקלתי 78. ב4 חודשים האלו הצלחתי להעלות רק קילו אחד, למרות שהיחס בין אחוזי השומן לשריר השתנה, אך עדיין זה לא התוצאה שאני רציתי. אני יודע שזה לוקח הרבה זמן ואני סבלני אבל חשבתי לבדוק אם אני עושה הכל נכון. אני עדיין רץ, 3 פעמים בשבוע במשך חצי שעה כל פעם. האימונים שלי מחולקים לAB שלוש פעמים בשבוע. השאלה העיקרית שלי היא מה ואיך לאכול. כרגע, לפני אימון אני אוכל ארוחת בוקר, 2 פרוסות לחם מלא עם קוטג וירקות שעה לפני האימון. מיד לאחר האימון אני שותה שייק חלבון 30 גרם ומוסיף פרי או סוכר ענבים. השאלה הראשונה שלי היא כמה סוכר ענבים אני צריך להוסיף? מהבדיקות שלי הבנתי שצריך פי 2 פחמימה לעומת החלבון ככה שאני צריך 60 גרם פחמימה מסוכר ענבים? אחד המאמנים בחדר הכושר אמר לי לקחת 2 כפיות סוכר ענבים, הבעיה היא שלפי מה שרשום על האריזה 2 כפיות סוכר ענבים שווה ל5 גרם פחמימה. אז אני גם רוצה להבין אם באמת צריך פי 2 פחממה ובכללי האם אני פועל נכון. שעה לאחר שאני שותה את השייק אני אוכל בבית ארוחת צהריים מלאה. 2 חזי עוף ואורז או פסטה. או סוג בשר אחר. בערב גם ארוחה מלאה וארוחות ביניים בין לבין. אשמח לתשובה לגבי הסוכר ענבים ובכללי הערות אם אני פועל לא נכון. תודה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() אם אינך רואה שינוי במסת השריר סימן שעלייך לאכול יותר.
שים לב כשאתה מתאמן AB 3 פעמים בשבוע,סימן שחלק מהגוף מקבל גירוי פעם אחת בשבוע וזה לא מספיק!. קרא את המאמר לעלייה במסה בפורטל שלנו ותגיע לתובנות- http://www.israelbody.org/%D7%94%D7%...9E%D7%A1%D7%94
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התייעצות | DanielL | אימונים | 5 | 26-04-12 17:10 |
התייעצות | sami04 | פיתוח גוף-כללי | 2 | 10-06-09 04:10 |
התייעצות קלה | oz64 | פיתוח גוף-כללי | 13 | 12-05-08 08:09 |
התייעצות | oshri | אימונים | 6 | 26-11-07 23:36 |
התייעצות.. | Jiv | תזונה ותוספים | 10 | 10-11-07 00:21 |