|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מתייעץ עם כמה אנשים שכל פעם אומרים לי משהו אחר האחד אומר חיטוב השני מסה כבר מבולבל לא יודע מה לעשות מבקש את עזרתכם בקביעת הנושא וכמה זמן לעשות את התקופה
![]() נערך לאחרונה על ידי Haimm125, 08-06-14 בשעה 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() ישמע מילים של מתנסה.., ישמע קצר.. ולא מספיק... , ישמע דפוק ולא לפי דרך חיים ל חדרי כושר היום..
2 דברים.. 1) אוכלים יותר ולא מפחדים להשמין... פי 3 יותר קשה לבנות.. מאשר לחטב.. 2) מקצרים אימונים, ועושים אותם עצימים הרבה יותר וקצרים יותר.. ישר ולעניין. מורכבים רק ורק מתרגילים מורכבים. לא תעשה.. לא תנסה , תמשיך לשלם למוכני כושר ולפנס אותם ללא תוצעות. ועוד דבר אחד קטן... ** פחות מסתכלים על אנשים אחרים.. כי "כולם יפים.., אמתיים.., חטובים.., וחזקים ..., באינטרנט.." (וכמובן הכל ציני..) מעבר לתמונות יש עבודה של שנים! ולא שנתיים.. , ועוד דבר אחד הרבה הורמונים מסוגים החזקים ביותר לכדורים החלשים ביותר (וכוונה שלי לא מה שגוף נותן לך.. , ולא אתה לא תקנה את זה בבית מרקחת או ישראלבודי.. ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() עזוב מסה וחיטוב זה דברים שרק מתאמנים מתקדמים מאוד עושים ולפי התמונה אתה לא צריך בכלל להתעסק בזה.
מה שאתה צריך זה תוכנית אימונים שונה שתתאים לך יותר כי אם זה תוצאה של שנתיים עבודה אז או שיש לך גנים על הפנים או שאתה לא עובד נכון. תשנה תוכנית ותנסה כמה שיותר להקפיד בתזונה כמה שאתה מסוגל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ממש לא נכון. אתה יכול להתחיל מאסה מיום 0. זה שהוא לא מתאמן נכון, עם זה אני מסכים איתך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונה שלי מתאמן שנתיים בן 18 עוד חודש | firesmoker | גלריות הגולשים | 10 | 09-02-12 00:23 |
מתאמן בחדר כושר ואוכל דברים משמינים !! | ANIMA0855 | תזונה ותוספים | 5 | 24-07-11 20:03 |
אני מתאמן כבר שנתיים ויש לי שאלה בקשר לתזונה | liel_dahan | תזונה ותוספים | 7 | 11-11-08 19:56 |
האם זה קריטי,אם אני מתאמן בלילה,ואוכל קוטג' ותמרים אחרי אימון והולך לישון שעה | Mass | תזונה ותוספים | 1 | 07-05-07 16:16 |
תמונה של הגוף שלי מתאמן חודשיים | noobit | גלריות הגולשים | 16 | 09-04-07 22:25 |