|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה דעתכם על התרגיל פלייס (פרפר) עם משקולות בשיפוע שלילי בשכיבה על ספסל?
האם שיפוע שלילי אפקטיבי לסיבי החזה התחתון? או שזה לא משנה כל כך? יצא לי לראות הרבה סרטונים של באדיבילדרים שגם מבצעים לחיצות חזה/פלייס בשיפוע שלילי.. רציתי לדעת מה הביקורות על התרגיל הזה כי אני מבצע אותו בתוכנית האימונים שלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() שטויות תעשה באנץ פרס חזק וטוב ואם תרוצה תוסיף גם לחזה עליון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אף פעם לא הבנתי אנשים שעושים תרגיל בשיפוע שלילי...
זה לא נוח, אין בזה יתרון מהותי מחזה רגיל שמבוצע בטכניקה נכונה, וזה די מסוכן במשקל גבוה בלי ספוטר מדריך כמעט שנה, מאמן אישי מה שלא תרצה, בחיים לא לימדתי בנאדם תרגיל בשיפוע שלילי
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם שמעתי ממישהו וגם קראתי שכל השיפוע הזה לא מוסיף כלום
לחיצה+שיפוע חיובי - מספיק אפשר בשביל העיצוב קצת פרפר במשקולות בסוף אישית- כבר חצי שנה לא עושה שיפוע שלילי לאחר מה ששמעתי וקראתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() העניין בזווית התחתונה זה שילוב של הרחב גבי ובעזרת זה העמסה גבוהה יותר של משקל, אפשרי לעשות את זה יפה מאוד בלי השיפוע גם
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תרגיל לחזה תחתון | orpir | אימונים | 47 | 11-09-09 22:49 |