|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() ואם עובדים כוח משמינים כמובן . Rm נמוך בונה תאי שומן
![]() |
#42 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() זה הוכח מדעית
nat
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() כתבתי שעליתי בשומן הרבה ביחס לשריר, כלומר שעליתי מעט שריר מהסיבה הפשוטה שלא הייתה מספיק היפרטרופיה כי לא קיבלתי גירוי מהאימוני כוח.
אתם בעצמכם תומכים בזה שתוכנית כח למתחילים כמו ss לא תגרום להם לגדול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() שוב אני יגיד לך תעבוד יותר חזק על הרגליים הם יגדלו וזה יפתח לך את הגוף העליון יותר!!!
כסיל אה... זה שיש לך גימורים נחמדים ברגל זה לא אומר כלום!
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2 אימונים בשבוע ותהיה בטוח שאני יותר חזק מרוב החבר'ה פה שמתאמנים שנתיים בפלג גוף תחתון. היקף 66 היה במסה ועכשיו 63 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אהה כן וראיתי את התגובות שלך פה לאנשים כולל עלי אתה חייב להרגיע אהה למה אתה חושב שאתה ענק
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
כללי:: BEAST
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() איזה וויכוח מיותר ודבילי. הישראלי היפה ממש.
תאחלו בהצלחה לבן אדם. כל אחד עושה מה שטוב לו בדרך שטוב לו. אתם יכולים לתת טיפים יכולים קצת לייעץ אבל אתם מגיעים לרמות שהם כבר מגעילות, תראו לאן אתם מגיעים |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
נפיחון
|
![]() אחלה גבר סתום כבר בקיצור אתה עם תגובות הגייז שלך.
ולנושא.. אלי,אתה מדבר כל כך הרבנ שטויות. דבר ראשון אתה לא טבעי. דבר שני אף אחד פה לא אמר ולא תמך בזה שאימוני כוח לא נותנים גירוי מקסימלי לשריר. זה שעליתה רק בשומן כנראה אומר שלא עשיתה משו נכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() רמה נמוכה מאוד לתחרות son
בהצלחה לכם!
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי מה שרשמת igor 1.אני חושב שהוא טבעי לחלוטין ובמידה ולא!!! המצב גרוע ביותר!!!! במידה ולקח רק קלן כמו שהוא רשם אז זה כלום זה רק שורף שומן רק שאני מקווה מאוד שהוא יודע מה הוא עושה! 2. לגבי אימוני כוח אני חושב הדעה שלי בעניין הזה חד משמעית אני אומר שאימוני כוח בסגנון ss , 5x5 זה הדרך לבן אדם טבעי. תחשוב על זה ככה אתה עושה אימוני כוח סקוואט הגעת 5 חזרות 180 קילו (אני מדבר טבעי נטו) אחרי התקדמות לינארית. בן אדם שעושה ab,abc ועובד על 8 חזרות 140- 150 קילו משקל עבודה התקדם הרבה יותר לאט וגם תן לו 180 קילו הוא ימוות ולא יעשה אפילו 2 חזרות. לעומת זאת זה שעבד כוח תן לו 165- 170 קילו סקוואט יעשה לך 8 חזרות בדוק בלי יותר מדיי בעיה
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא טבעי וואלה מה המינונים שאני לוקח ואילו חומרים מעניין לשמוע כי אתה מכיר את הסייקל יותר טוב ממני =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עובד 140*10 בסקוואט אחרי שנתיים אימונים מן הסתם שלrm1-5 אני אהיה חלש באופן היחסי, כי לא התאמנתי על זה, אבל אחרי חודשיים שלושה ההישגים יהיו בהתאם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
חיים טובים ישך אם הצלחתה להתפתח ככה,הלוואי עלי.. בכל מקרה,אל תתחרה בינתיים סתם עצה. יש לך עוד עבודה. כל הכבוד והמון בהצלחה גבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() עם כל הכבוד אלאה , תפסיק לנפנף בסקוואט שלך כי הוא אפילו לא מקביל
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() ציטוט:
MR.oLYmPuS נערך לאחרונה על ידי AchiliZ, 04-10-13 בשעה 13:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני רוצה לראות מכולם פה סרטונים זורקים מספרים
140 לעשירייה, 180 לחמישיות, ואז תגידו לו שזה lb, והייתם תפוסים או המצלמה לא עובדת בלה בלה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
9weeks out | No_Troll | גלריות הגולשים | 2 | 07-10-12 18:17 |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |