|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
כל השניצלים של מאמא עוף טיבון וייל ואלה שווים משו מבחינתכת חלבונים וזה יש להם ערכים טובים?
ברור שהם לא כמו חזה עוף אמיתי (או שכן?!) אבל עדיין שווה משו ? תודה |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
אני לא אוכל אותם כי מוסיפים להם חלבון סויה וכם מלא חומרים שהם חרא אבל בתכלס זה יכול להיות סבבה אבל לא כמו חזה עוף
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
הם לא שווים תכסף תקנה חזה עוף קפוא תבשל בבית הכי טוב ודרך אגב הערכים נמוכים יותר
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
סתם קקה מעובד!
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|