|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתם מבלים את החופש? הרבה במים? כמה פעמים בשבוע?
אני התחלתי אתמול והיה כיף...משהו כמו 3 שעות, רק חבל שלמים אי אפשר להכנס, ראיתי מדוזה בגודל הגב של אליאב קרייסלר וברחתי החוצה כמו ילדה, עוד 2 צעדים וזה היה הסוף שלי. ![]() חחח ![]()
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
אני רק בבריכה לא בים. אני רוצה ללמוד לגלוש גלים(אבל אין לי שום חוף קרוב עם גלים שאפשר ללמוד בו)
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() היא הייתה עצומה אני נשבע לך.
לא ראיתי כזה גודל בחיים, אדם שהיה שם בחוף אמר שאמרו בחדשות שבאו מאזור יפן/סין מדוזות כאלו ענקיות וזה ידוע. מפחיד לאללה. בריכה זה כיף רק חבל שזה לא מתנקה כל 5 דקות..יותר מדיי יצורים חיים שמזיקים שוררים שם לאורך זמן.
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שונא ים... כאילו שונא את הליכלוך והמדוזות... כל החופים פה מזוהים מחיפה כימיכלים אתה נכנס למים נדבקת לך שקית לראש... אתה יוצא מהמים כולך חלודה מהאוניות שבמפרץ... ובכלל יש פה בים יותר מדוזות מערסים..
הכי טוב בריכה... פעם בשבוע ככה בסבבה.. בריכה איכותית הכי טוב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב את המים בים, כדאי לדעתי להכנס קצת לרדודים להתרענן ולהשתכשך, אחר כך לשים קרם הגנה ולהשתזף.
באמת שאם משתזפים עם קרם הגנה תופסים צבע ואין אפילו טיפת כאב.
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי
|
![]() הייתי אתמול בים..בתל אביב..אוהב גלים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() פעם חבר שלי יצא מהמיים ןנדבקה לו מדוזה לבטן
היה מראה מאוד מצחיק חצי שעה שכבתי על החול וצחקתי במיוחד כשהוא ניסה להעיף אותה
![]() |
#8 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אפילו הכינו מהם קונדומים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי עדיף ים...
בבריכה גם יש חצי עולם ואין מקום לזוז וגם יש את הילדים הקטנים שדואגים לחמם לך אותה=]
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני גם בנתיים רק בירכות... ואין לי שום דבר נגד ים יעני ככה סתם ללכת לים לא בקטע עדיף בריכה לדעתי.. אבל אם כבר באים ליםם אז הולכים על האבובים בננה וכאלה חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() כשאני הוללך לבריכה אני שוחה ולא משחק(אין עם מי לשחק אף אחד מהחברים שלי לא הולך)
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח יוווווווו הזכרתם לי ימים שהייתי הולך לבריכה בקיבוץ שהייתי ילד קטן, אז הייתה בריכה אחת לילדים קטנים, ועוד בריכה למבוגרים, ובקטנים תמיד היה כזה חם חחחחחחחחחחחחחח
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתי מנוי בחדר כושר של הבריכה, אין כמו ללכת אחרי אימון טוב לסאונה ואח"כ לג'קוזי לשחרר את השרירים ולהתסכל על ההיא ממול - אתה מהופנט מאיך שהכל מבעבע אצלה. (אחח). ![]()
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ים ברור שים,טוב בהרבה,חבל שאין לי חוף קרוב אחרת הייתי חורש על הים,זו אווירה אחרת כיף לבוא לשם אפילו סתם לשבת בחול,לעשות מטח ומקבילים לראות בנות לראות אנשים או להכנס למים אפילו סתם להסתכל ים זה משהו אחר הרבה יותר טוב מבריכה איןן מה להשוות בריכה זה סתם מים מגעילים מלאים בפיפי שלילדים קטנים עם מלא ערסים וילדים בני 8 שקופצים למים ומשפריצים זה סתם משעמם לילדים קטנים אין מה לעשות שם חוץ מלשבת במים להשפריץ או לשחות למי ששוחה למרות שאצלנו אי אפשר לשחות כי אין כאלה מיוחדים לשחייה ובכלל אני שונא לשחות סתם ככה.
(חפירה רצינית הבאתי פה) חח
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|