|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תמונה ראשונה הוא קופי של ג'ק מהסדרה אבודים.
ידיים וגב טובים... חזה קצת מאחור.... התאומים כנראה קצת ביישנים. בהצלחה בהמשך.
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() חבל שהוא יושב בנטייה אחורה - אם הוא היה עומד בנטייה קלה קדימה היה אפשר לראות את הגוף שלו באור חיובי יותר ולנתח אותו טוב יותר.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא ניתן לתת ביקרות כשהוא יושב.
יש לו ידיים טובות,כתפיים צריכות שיפור. חזה ושאר הדברים קשה להגיד כי הוא ישוב.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נראה נחמד,
ונראה שהוא לא עובד על רגליים
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() מתחיל לא יותר מזה יש לו המון עבודה..
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() הוא דווקא מתאמן הרבה מאוד שנים.
בחור זהב, אוהב את הספורט מגיל צעיר, אפילו היה אתנו בכנס של נאבא. באמת בחור טוב, רק מה - הוא מתעצבן שמעירים לו ולא אוהב ללמוד. אמרתי לו שבשביל באדי בילדינג הוא חייב לעשות עלייה רצינית במאסה מלוכלכת, כי המאסה הבסיסית שלו לא מספיק גדולה. הוא הבטיח להתיעץ, הבטחתי שאכתוב לו תפריט - אבל איך שהוא זה התמסמס. גם אופיר ניסה לעזור, אבל מאורו בטוח שהכל הוא עושה בסדר, למרות שאופיר הוכיח לו שהוא לא אוכל מספיק. בכל אופן הוא אדם חיובי. שיהיה לו בהצלחה. אגב כששחקן אורגוואי מעלה לפורום תמונות של בחור ארגנטינאי אז ברור שאנחנו בתקופת הקופה אמריקה...תודה לרקובה התותח.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון צדק, אי אפשר לתת ביקורת כשהוא נוטה אחורה.
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לו ידיים טובות...
חבל שהוא הולך די עם הראש בקיר (לפי הדברים של ניגרי) נ.ב זו היד של האדמור בתמונות 2 ו-3, שנראית בצד?
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() או של נגרי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
מכיוון שהוא שואף להיות באדי בילדר.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
כן זה אופיר מציץ שם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() נחמד כל אחד והדרך שלו סה"כ בסדר. שיהיה לו בהצלחה בהמשך
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ממה לא מרשים אותי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל אני מזדהה עם העם האורוגוואי בגלל אנשים כמו רקובה, ויצורים כמו הומי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() נראה נחמד בסך הכל הוא גם יושב מה שמקשה על הראייה ודרך אגב תמונה שנייה הוא בול חיים רביבו
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() ניראה מצוין.:carry86w:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: .............