|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
חבר מתחיל
|
אהלן
יש לכם אולי רשימה או אתר אינטרנט עם נתונים על ערכים תזונתיים (בדגש על חלבון) לגבי מאכלים מסויימים?? וד"א, כמה גרם חלבון יש ב-100 גרם בשר בקר? תודה! |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
כנס לאתר ותחשב. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר מתחיל
|
עוד שאלה קטנה:
מה המשקל של חתיכת בשר בקר ממוצעת? אני מדבר על נתח שהוא לא בגודל של סטייק, אלא כמו החתיכות שיש במרק שעועית, בחמין? אין לי משקל קטן בבית פשוט. תודה שוב |
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר ותיק
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 6,223
כללי:: אני אואב תרד
גיל:: לעשות ביד במשך 5 שעות.
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
תלוי בכמות השומן והנוזלים בבשר בעיקר
זה משתנה הרבה
__________________
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר פעיל
|
זה גם תלוי אם זה אחרי או לפני ההכנה.
כי למשל שאני קונה את הפרגית, אני קונה את זה בחתיכות כמו שניצלים ולפני שאני מטגן את זה, זה שוקל בסביבות 140-150 ולפעמים יוצא לי אפילו פחות מ100 גרם. |
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|