|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פעם הבאה שעובר מטוס לידך תנסה לראות אם הטייס רוסי או תימניי
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כדי להיות טייס אתה חייב לעבור קורס טייס, אם הציונים שלך לא מספיק טובים אז אתה נופל! וזהו! בסוף יוצא מי שמספיק טוב להיות טייס - יהיה טייס. לא ישקיעו כל-כך הרבה כסף בחייל כי יש לו קומבינות. קורס טייס הוא הקורס הכי יוקרתי בצה"ל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() בארצות הברית רוב הטייסים הם לבנים למרות שאין "גזענות" כבר, ויש דלת חופשית ומבחני קבלה לשחורים חופשי. אבל מן הסתם, לפני 40 שנה כל חיל האויר האמריקאי היה לבן, מה שמסביר למה היום הוא עדיין ברובו לבן.
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמות השטויות שרצה פה כבר מתחילה להימאס,היית פעם בבסיס של חיל האוויר,ראית פעם טייס? אבא שלו טייס הוא עובר בקליק,אתה חושב לפני שאתה רושם?,בנאדם לומד וקורע תתחת 3 שנים,מתחייב למדינה לעוד 7 שנים קבע,וכל זה המדינה נותנת לו והוא נותן למדינה, בגלל שאבא שלו היה פעם טייס? המקסימום שאבא של מישהו שהיה טייס בחיל האויר,יכול לעשות בשביל הבן שלו זה אולי מורידים אותו מטייס מטוס לטייס מסוק,אז האבא יכול לנסות לבקש שיתנו לו עוד צ'אנס,או דברים כאלה,אבל לבוא ולהגיד שבגלל שאבא שלו טייס הוא יושב רגל על רגל,ואחרי 3 שנים הוא מקבל מפתח למטוס,מניע אותו ויוצא לסיבוב דאווין באוויר,נמאס כבר מהשטויות שמדברים פה. יש טייסים רוסים,ויש אתיופים,ויש מרוקאים,ויש מכל הסוגים,אולי יש יותר טייסים אשכנזים,כי המשפחה שלהם משקיע בשבילים,ומגיל קטן מלמדים אותם על פטריוטיות,ואהבת המדינה אז הם "מורעלים" על הדברים האלה,וגם רוב הפעמים המשפחה שלהם במצב כלכלי טוב,אז הם לומדים בבתי ספר טובים וככה יותר קל להם בלימודי טייס וכו',מחנכים אותם מגיל צעיר והם משקיעים ונותנים הכל,אבל יש גם מרוקאים ורוסים כאלה אז מספיק לדבר שטויות כבר זה בלתי נסבל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואיי איך שכחתי הריי בירשאל אין כזה דבר קומבינות וחבר מביא חבר תעשה לי טובה מר אדיש רק שלשום אולמרט ראש ממשלה אמר שהוא מינה שניי שרים לאחד התפקידים החשובים במדינה בגלל שהיו חברים שלו לא משנה עד כמה הם מוסמכים
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה פשוט לא יכול לסיים קורס טייס עם קומבינות. זה פשוט לא עובד ככה. זה לא משנה כמה קשרים יש לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בְּאָזְנֵי כְסִיל, אַל-תְּדַבֵּר: כִּי-יָבוּז, לְשֵׂכֶל מִלֶּיךָ עריכה: יש טייס אתיופי,זה היה בעיתון,ואם אני לא טועה אפילו 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין קומבינות בטייס ..
רק במקרה ויש איזה בעיה קטנה ויש לך קשרים זה יכול לעזור .. חוץ מזה הכל שטויות בשייטת יש לי קומבינה כן , אבל אני לא ישתמש בה אני יעבור לבד ויוכיח לעצמי שאני לא צריך אפחד חוץ מאנוכי ![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|