|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() קרייסלר רציני אתה עובד באבטחה? חחח אבל אתה מתחת ל18 אחי?
גם אני רוצה, אבל שאני יגיע ל18, להיות דור מן. או משהו, אחלה כסף ולא עושים כלום.
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתה כבר תקרית אחת שפעם השארתי את הפלאפון על השולחן של המאבטחים ואיזה מסטול אחד בא והתחיל לשחק איתו ואז אמרתי לו משהו כמו ''עזוב את הפלאפון מהר'' חחח והוא פשוט עשה מה שאמרתי עזב את הפלאפון באוויר ואז הוא נאלץ לבלות את שארית הערב עם סימנים של כיסא מהבר על הגב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() ברקו בבסט משלמים 160-200 שקל בערב תאמין לי שאם הם שמים אותך במקומות הרגילים שהחברה עובדת שם עדיף לך לא לעבוד זה כל ערב לריב מכות ולחכות שיחזרו אלייך עם סכין עדיף לך להרוויח פחות כסף ולא לסכן תבריאות שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() על 12 שעות(2 משמרות) אני מקבל 220 ש"ח..חח לא ניסתי אבל אף פעם שני משמרות ברצף
כן וגם אני תמיד נאלץ לחכות שעה עד שיביאו לי כסף למונית..:dry: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() כבר פעמיים בחופש שעבדתי 16 וחצי שעות רצוף!!
אבל לפחות עשיתי משהו כמו 700-600 שקל באותו יום אם את שואלת איזה עבודה אז עבדתי בתור מלצר חוף
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב קלרה
זה באזור דרום תל אביב לא? יש שמה הרבה מכות דווקא חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() מלצרות זה באמת ניצול, שלא נדבר בכלל שלרוב באים לשם בני נוער עולים חדשים שתופסים עליהם טרמפ...
גם אני עבדתי בבתי מלון, אבל עבדתי דרך כח אדם, זה יותר משתלם...אין לי אחראי מניאק שמנסה לעבוד עלי...אבל מצד אחר בית מלון מזיין ת'שכל שהכח אדם משלם ת'נסיעות, והכח אדם אומר שהמלון צריך לשלם נסיעות...סיפור לא נעים...וגם כשעבדתי ב"טעות" שכחו לשלם לי שתי שעות עבודה בסוף החודש...
![]() |
#29 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ככה זה סנדרה אין מה לעשות באולם שאני עובד גם המלצרים עובדים ככה..
מלצרות זאת לא עבודה לבני 14-15. אלא ל18+ וכשאת בת 18 זה לא נחשב ניצול נכון זאת קריעת תחת אבל זאת משכורת של 4 אלף שקל.. עבודה מעולה..קשה קורעים את התחת אבל זאת העבודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין איך אתם מוצאים את העבודות השחורות משחור האלו,אין דבר כזה אולי תקבלי ככה ואולי תקבלי ככה,אני עובד בחברה שעושה סקרים מקבל 21 שקל לשעה+נסיעות ואני בן 18,אם אני נשאר דקה מעבר אני מקבל תוספת על הזמן המדיוק שנשארתי ולא שקל פחות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
כל חודש משלמים לי ב100 שקל פחו, שזה איזה 7 שעות עבודה
![]() |
![]() |
#32 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Lol אליאב קרייסלר המפלצת המחייכת מתאים לך לעבוד באבטחה..
חייבים לצלם אותך רב מכות :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() קירצ לא מזמן חזרתי הביתה..
בסוף עבדתי מ10 בבוקר עד 10 וחצי בלילה, עבדנו אני וחברה שלי אלינה, היה כזה לחץ ועבדנו עם הדתיים האלא, היו 300 איש באולם, ורק 5 מלצרים כולל האחראי. האחראי הלך אחרי איזה שעתיים וגם ככה לא עשה כלום ואז אחד המלצרים נטש אותנו באמצענשארנו רק אני אלינה ועוד אד. וגל המלצרים שם הבנים בדואים וכל הבנות רוסיות או ישראליות. והם כל שניה נטפלו אלי ואלינה (כרגיל...) ונשארו 3 מלצרים על אולם עננקקקק!!! ויש שם כזה חוסר תרבות, האורחים במקום לבקש יפה (כמו שאני הייתי עושה) להגיד בבקשה תדוה סליחה, צועקים: תביאי לי עודד בשררררררר!!!!!!!!!!! זה קרר מדיי!!! זה חם מדיי!!! בליאאאאאאאאא! ועוד הבאתי את אלינה פעם ראשונה לעבוד בחיים שלה, והיא מסכנה כולה נבהלה, והתחילה לבכות מהיחס הזה ![]() גמלי זה קרה בפעם הראשונה שעבדתי שם. ומהבוקר עד הצריים האראי שלנו לא הרשה לנו לאכל "כי יש הרבה עבודה" והוא בנתיים אכל שתה קפה עישן וכו'... ובסוף ציפינו שבעל האירוע ל=פ=ח=ו=ת ייתן לנו איזה טיפ, והוא לא הביאא!!! ואז הוא הלך נגמר האירוע וערכנו מחדש לבוקר.. אז אני ואלינה יצאנו למטה לחכות לאמא שלי שתיקח אותנו, ראינו את בעל האירוע למטה, ואשכרה בלי בושה באנו אליו ושאלנו: מה עם הטייפ שלנו? כולו אומר" נכון נכון סליחה שחכתי" yeah right הביא לכל אחת מאתנו 50 שקל... שזה גם פסדר... ואז ילדה אחת שהיא בת 16 פקצה קטנה, שעובדת שם המון זמן, חילקה לי הוראות כי אמרו לה להיות אחראית וצעקה עלי באוזן וזהחירפן אותי. ו אז נשארו כמה בקבוקי יין חצי ריקים על השולחנו שרצו לזרוק ואני ולינה החלטנו במקום לזרוק, לקחת אותם. ושמנו לכל אחת בקבוק בתיק. ואז באה אחת הפקצות הדפוקות, גנבו לה את התיק, והיא בדקה בכל התיקים, מצאה לנו את התיקים פתחה אותם מצאה את היין והלכה סיפרה למנהל, שהלך אחרכך לשיחה איתנו, שהרגשנו בה שתינו לא נעים. וקיצר עבר עלי היום יום חרא, שלא דנבר על זה שהייתי ניזונה מלחם לבן ומיץ לימון וכבר אל התאמנתי שבוע בגלל העבודה הדפוקה הזו... אררר!!! לקום מחר ב9 ![]()
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() תעזבי את העבודה האיומה הזו.....
לא שווה את הבריאות!
![]() |
#35 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אני השבוע מסיים לעבוד בשעה טובה ונכנס לתקופת המנוחה שלי לפני הגיוס,אבל אני לא יכול להגיד יצאתי מורווח מהעבודה:
א.ארוחות מסודרות כמו שצריך ב.נהייתי אלוף בפריסל ושולה מוקשים ג.פיתחתי יכולות הקלדה מדהימות בפלאפון עקב ההתחברות ממנו לאייסי אה וגם כסף
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() סנדרה מלצרות זה עבודה ח=ר=א. את רוצה אולי אני אצרף אותך לסוכנות שלי
![]() |
#37 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
פושיזל ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אצלינו קוראים לזה:"אז איך מזג האוויר היום???"
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר אני עובדת גם מחר... מוטב שאלך לישון.
אני לא מרגישה את הרלגיים, אפילו סקווטים יותר מרגיעה...
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|