|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#161 |
חבר פעיל
|
![]() look,מן הסתם שהם בסרטים או יוצאים לאיזה אירוע חשוב הם שמים איפור כל מי שאתה רואה בטלוויזיה חוץ מהאלה שמראיניים אותם אחרי איזה פיגוע מאופרים אבל לצאת מאופר לרחוב כשאתה מאופר זה אימו למרות בייחוד אצל בני נוער
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
הושעה
|
![]() חוץ מזה, מה אתם משווים "סלבז" בני 30 - 40 לחברי פורום בני 14 - 16?! בגיל הזה אפילו פרדי מרקורי היה עם יותר נשים מהאנשים פה.
![]() |
#163 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אמרתי מידי פעם בכמות קטנה רק בשביל לכסות על פצעים או כגון והכוונה שלי הייתה ברמה של הכנות להופעות, צילומי סרט, אירועים וכו'. זה שישר כולם מבינים מזה שאני יוצא מהבית עם איפור אימו כבר בגדים שחורים ושיער ארוך עומד למעלה עם ג'ל זה לא אומר שאני באמת כתבתי את זה. תלמדו יותר להסתכל באמת על מה שכותבים פה מאשר לקשר את זה אלי לפי מה שאחרים אומרים ולא מה שאני אמרתי באמת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() בדיוק כמוהוא |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
הושעה
|
![]() אתם יודעים, גם הפיח, האבק והבוץ שיש לארנולד, ואן דאם, סטאלונה ודולף בסרטים שלהם זה איפור...
![]() |
#166 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#167 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
סעמק מה כולם קופצים פה עלק זה לא גברי להאריך שיער ואיפור בקטנה[לא שאני שם] לא אבל שאתם עושים שעווה בחזה וברגלים זה גברי משו עשר נכון? אבל שמישו מגדל שיער לקוצים יודה לוי אנערף הוא ניהיה כוסית? בחיאת..לכו לחדר סגרו תאור ואל תצאו משם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
גם תיכננתי לעשות קעקוע בגב של הראש, כנראה עיניים משולבות עם אש משו בסגנון כזה, ואז כשאני אשתחרר מהצבא אני גם ככה אגדל שיער ארוך אז זה לא כזה משנה.. זקן והכל סידרתי, אני מאמין שתוך 10-12 חודשים יש לי זקן בדיוק כמו שלו ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תקרא אפילו מה רשום לך מתחת שמה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותגידו לי מה נסגר איתכם נהייתם יועצי יופי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
מנהל מקצועי
|
![]() מה זה פאקינג אימו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לרוב הם שחיפים אוכלים בלוע, והולכים עם פוני עם פאן ומקבלים זרגים בעכוזם. הנה דוגמא: ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
אזהרה ראשונה : מריבות
|
![]() גאלח..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
מנהל מקצועי
|
![]() אם זה אימו..אז הם רק מתרבים..בעזריאלי יש בכמויות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
מנהל מקצועי
|
![]() חחחח זה לא חדש לי..אבל..פאק הם גם בפורום?
די נו תעיפו אותם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|