|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
ואם כן אז למה כולנו אוכלים את זה?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל ראשי
|
כן, פסטה עשויה בדרך כלל מחיטת דורום ללא הסיבים ככה שזה כמעט מגביל ללאכול לחם/קמח לבן אתה תמיד יכול ללכת על פסטה מלאה אם אתה רוצה זה קצת שונה בטעם אבל לא בצורה משמעותית לדעתי עדיין די טעים.
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
מנהל מקצועי
|
ציטוט:
וגם למרות הטעם..זה לא נלעס טוב עוד משהו,לפסטה מקמח לבן יש ערך גליקמי בינוני בניגוד ללחם לבן שהערך גליקמי שלו גבוה. אפשר פשוט להוסיף סלט ירקות לצד הפסטה,או אפילו כוס של פייבר 1. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
מה שמדאיג אותי יותר מסיבים תזונתיים זה שקמח לבן נדבק בדפנות העורקים, והשאלה עם זה נכון גם לגבי פסטה?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
מנהל מקצועי
|
ציטוט:
הקמח לא נכנס לדם,הוא מתעכל בקיבה ופירוק של המזון נכנס לדם,ככה שמה זה משנה מאיפה הפירוק בא? |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
אני פעם עברתי לפסטה חיטה מלאה אבל זה היה נחמד בהתחלה ואחר כך הפך למגעיל
עכשיו אני עם פסטה רגילה ונהנה |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|