|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
אזהרה ראשונה-קללות
|
איך אתם מבשלים תחזה עוף שלכם ?
הודו פרגיות מה שיש ...... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
כף שמן זית על המחבט עם הרבה פלפל ומלח יוצא בן :):):):)....
אבל יש דברים עוד יותר מעניינים... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
מחבט , ובטעם דם !
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
מחבט טפלון מיוחדת שאין צורך בשמן, מוסיף מלח ופלפל..
![]()
__________________
People who say it cannot be done should not interrupt those
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
אני אישית שם פלפל אדום, פלפל חריף מלח וכף שמן זית
יוצא כמו מעדן |
|
|
|
|
|
#6 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
מחבט שגם אין צורך שמן לא מבשל עם שמן שים תבלינים גריל עוף ותבלין על האש 150 גרם חזה עוף בא מצווין אחד הטעימים גם בלי שמן
![]()
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר פעיל
|
מחבת טפלון, מוסיף קצת שמן קנולה + קצת פלפל שחור ומלח + תבלין על האש. צד אחד עושה ממש שרוף ואת הצד השני עושה מדיום.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר פעיל
|
אחי שמע לי שים בתנור בצל ככה 10 דקות עם שמן זית ואז תחזה עוף עם פלפל מלח ותבלין שנקרא תבלין "על האש" משהו בן זונה
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|