|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא יחזור ללימודים לעולם לא משנה מה יקרה אני מצליח בלי לימודים מצויין
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עכשיו מציב לי מטרות לטווח הקרוב בדיוק כמו באימונים מאימון לאימון אני מציב מטרה בין אם זה לעלות במשקלים וכו כל עוד אני מרגיש טוב אם עצמי ואני מאושר לא אכפת לי כלום כסף בשבלי לא פונקציה
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
כל הכיתות הן אותו הדבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם על התגובות, אנשים פה ממש עוזרים
![]() אני אתחיל לקחת את עצמי בידיים, אחרי הכל, זה העתיד שלי.. תמיד אני אומר כמה חרא זה לימודים, ושם דגש על הדברים החרא אבל דוגרי, אתה עובר את החוויות הכי טובות בזמן של הבצפר ולא להיות עם חברים בהפסקה, בלי הטיולים השנתיים, השטויות שעושים בבצפר.. זה חור גדול בילדות לדעתי ובאמת כמו ש-rkkk ציין, אין לי סדר יום זה דופק לי הרבה פעמים את האימון, ודברים אחרים שאני רוצה וצריך לעשות היה שווה לשאול את דעתכם ![]() ותמשיכו להגיב אנשים, אני אשמח לשמוע עוד דעות |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מה יצא לי מלהתחנף בפורום? אני בחיים לא אראה אותם בעיניים שלי, לא יצא לי כלום מהחנופנ הזאת, אסור להחמיא לבן אדם? תבין יש מחמאה ויש חנופה. ההבדל הוא שבחנופה יש אינטרס, ולי אין שום אינטרס
![]() |
![]() |
#26 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מוטי!
אז הנה אתה יודע בדיוק מה טוב בשבילך עכשיו אתה צריך פשוט לתכנן, שזה כולל: סדר יום החל ממחר (כולל הכל: לימודים אימונים חברים חברה ...) ומהן המטרות שאתה רוצה להשיג בלימודים עד סוף השנה ולעמוד בזה זה פשוט תרגיל בהתבגרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבל שאין יותר מורים כמוך, כמעט כל המורים שלי שמים פס על התלמידים המחנך שלי בכלל נכנס פעם בחודש לכיתה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש הבדל בין להחמיא לבין להחניף אתה פשוט חנפן ואני לא יעזוב אותך עד שתפסיק כבר להיות קרציה ולדכא כול פוסט שלא טוב לך בעין ולהיות פעיל בכל טוב סתמי אבל שכן ניראה לך טוב לעין אתה בדיוק כמו אנטון
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() בזה אני מסכים אם Rkk הזה
סדר יום בכלל בחיים זה מצויין לתכנן מה אתה עושה בכל יום כמה זמן לוקח כל דבר + הדברים הנילווים ולעשות ת זה בצורה הכי יעילה
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
ואיזה אשכול הרסתי? שכולם נכנסו בsave us~~? זה לא לדכא, זה פשוט להיות בן אדם, כולכם התנהגתם כמו קקות ואתה לא יכול להגיד שלא.
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחזור לאותו אשקול ותיראה איך אני הגבתי ואז תגיד כולכם אני מדבר בכללי אתה פשוט מדכא ! כמו אנטון דכאוני לא יודע ל מה יש לך את האופי המבאס הזה! חאלס בדיוק כמו שארבל בא ניכנס לפורום סוף סוף תיגמר האנרכיה פה תאכלס זה עד כדי כך מפריע לך ? בוא תראה לי תגובה שלי שלא היתיחסתי בכבוד למישהו פה אפילו שדיברו אלי לא יפה והיתעלמתי
![]() |
![]() |
#32 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
איתן אחד המישתמשים האיכותים פה בפורום... אתה יודע כמה מאמרים הוא היה מתרגם ומביא לפה? כמה הוא עזר לאנשים?? מה אתה מזיין ת'שכל? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אני עדיין בחטיבה אבל אני לא חושב שאני יצטרך להשלים בגרויות כי אני בכיתה ט' ושאנחנו עולים לחטיבה זה ככה:
תכם- כיתות מחשבים עם הרבה הרחבות ו15 יחידות לימוד!! Wtf!! איוני רגיל- בגרות רגילה עם הרחבות כלשהן (אני כנראה הולך לזה) מבר- כיתה קטנה עם מסלול בגרות רגיל אתגר- להוציא תעודת בגרות אבל עם כמה מקצועות חסרים.. ביס למקצוע- חח לומדים מקצוע וזה הכי מעאפן שיש!! אין שם תעודת בגרות אפילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני לא מצפה מכלום מחסר כבוד שכמותך
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() תחתוך לאקסטרני, תציל לעצמך את החיים.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() כמו שידידי המלומד דניאלו אמר..
בגרות זה כלום היום עובדה שלא חסר אנשים שיש להם בגרות עשו כבר תואר שני במשפטים מחכים רק שיעסיקו אותם והם מה שנקרא עורכי דין מובטלים יש פה המון אבל ממש המון אנשים במדינה בעל תואר ראשון ושני שיושבים בבית כל היום ומגרבצים כי אךף אחד לא יכול להעסיק אותם. בגרות בתאכסלס זה כלום אפשר להצליח גם בלי אפשר לעבוד ולחסוך ולהיכנס כשותף בעסק מצליח ומשגשג בגרות היום זה כמו 12 שנות לימוד כלומר,זה שום דבר זה גורנישט! היום עדיף יותר שתהיה לך תעודת מקצוע מאשר בגרות. יש כלכך הרבה אנשים שהצליחו בלי בגרות בחיים שזה משהו לא להאמין ולא כמו שrrkk אמר שזה מקרים יוצאי דופן..אדוני אם ישלך קצת שכל ומזל אתה יכול לשחק אותה בחיים. יש משפט שאומר "גבר אמיתי בונה לעצמו את המזל" ככה שנכון צריכים לאכול הרבה חרא בחיים ולעבוד קשה אבל אין מה לעשות?מה אתם חושבים כל המ ליינים האלה בשכונות הרסוף סביון דניה כפר שמריהו כל אלה נהיו עשיירם מכלום?לא הם קרעו תתחת הייתי בהרצאה לפני כמה חודשים על בן אדם שהיה אחד התותחים בצבא אחד השועלים מפקד סטילים כשהתחתן עם אשתו וחזרו במטוס בירח דבש הוא הרגיש כאב בחהז חשב שיש לו התקף לב ניתחוא ותו פעמיים והסירו לו שליש מהריאה הוא החליט שזה לא ישבור אותו התחיל לרוץ כל הזמן בשכונה עד שפגש חברה שמתחרים בטריאתלונים הם זלזלו בו עד שהוא הגיע לרמה תחרותית וזכה ב2 איירון מן בגיל 44 עם שלושת רבעי ריאה. זאת אומרת שאם יש לך כוח רצון אתה תשיג את מה שאתה רוצה וכמו שהוא אמר אתה בוחר לעצמך איך תחיה אם תחיה בגישה שכסף כן גודל על העצים הוא יגדל אבל אם תחיה בגישה שלא זה לא ככה וקשה מאוד אתה תאכל הרבה חרא וסביר להניח שלא תצליח צריך תמיד להיות חיוביים ואופטימיים ולשאוף למעלה. בגרות זה לא הכל בחיים אני עכשיו בראש כזה..אני ינסה לעבור את כל המבחני בגרות מה שאני לא יצליח יש לי המון זמן אחרי בצפר אני ישלים.. שיהיה לי את זה לפחות למרות שזה שווה לתחת.. אני מתכוון לחסוך הרבה כסף להצטרף כשותף של עסק מצליח או לפתוח עסק בעצמי זה כרגע המטרה כסף אפשר לעשות בארה"ב כמו זבל מלא ישראלים שם מצליחים ומחפשים עובדים ישראלים אמריקאים זה עם מטומטם ואנחנו עם של קומבינטורים אפשר להצליח שם כמו כלום ולחזור לארץ עם ימבה כסף. בשביל להצליח בחיים צריך מזל ושכל לא יותר מזה למרות שגם פרוטקציות לא יזיקו ![]() נ.ב חמודי תעזוב את YOSHI MOTO הוא אחד האנשים היותר חשבוים בפורום הזה מה יש'ך אתה יורד לו לוורידים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() oyabon
הכל בסדR?
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל שיסים זיין הוא בסוף ימצא את המקום שלו שיעשו לי טובה כולם פה עשו פדיחות בהתחלה שיתאמנו זה לא משנה אפילו אני פעם רציתי ריבועים כמו של מייקל לואיס אני שם זיין על מישהו פה? או שכמו הילדון הזה לוגאוט בא ופותח עלי את הפה המגעיל שלו ומדבר אלי בצורה מגיעלה למה מי הוא אני שם זיין על מטומטמים כאלה? אתה חושב ? אם הילדון הזה היה רואה אותי הוא לא היה פותח מילה אחת את פה שלו יש פה מין אחווה בפורום הזה של כל מיני חנפנים וכן לדעתי אתה אחד מהם אני לא ישקר לך אני אומר לך בפנים(כמה שאפשר בפנים ) את מה שאני חושב עליך זה הכל מצידי תישנא אותי הכל אין לי בעיה לפחות דבר אחד טוב אני יכול להגיד עליך שאתה מדבר איתי למרות שאני לא בדיוק טיפוס שיודע לדבר יפה ומכבד אותי ואני מעריך אותך על זה
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|