|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי מתכונת בעוד יומיים ואנלא מצליח לקרוא שורה מבלי שהדעת שלי תוסח, פשוט מקצוע משעמממם!!
תנו עצות ללמידה, תצילו אותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חח ואללה זה פוסט שיכול לעזור לי גם יש לי מבחן ביום חמישי על שני סיפורים ועוד לא פתחתי מחברת
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() חח יש לי מבחן מחר על אנטיגונה ו"אחרי 20 שנה"
לא יודע ממש איך ללמוד לזה ( מבחן ראשון שלי ) גם לי היה קטעים כאלה אבל זה איך המורה מנסחת אז היתי עובר ומחפש סיכומי םעל זה באינטרנט..
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() ריטלין,ראה נושא "ריטלין"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט מנסה לקבל עובר
ספרות זה מקצוע פשוט בזוי ומפגר אם יורשה לי לומר המורים לא מבינים דבר אחר מהסיכומים שהם מורידים מאינטרנט ובודקים את המבחן לפי כמה מילים רשמתה מהסיכומים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הקטע זה לקרוא את הסיפור,להבין את המשמעות, ולכתוב על כך במתכונת אפילו אם לא שואלים כי בכל מקרה צריך לציין במבחן את עלילת הסיפור.
בתור מישהו שקיבל 95 מגן,אני ממליץ לך לעשות את זה דבר ראשון וזה יכול אפילו להיות הדבר האחרון שתצטרך לעשות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איזה כיתה אתה????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יב'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הבעיה של תלמידים בספרות שהם קוראים את הניתוחים לספרים ולמחזות בלי לקרא אותם
קשה מאד להצליח בספרות אם אתה לא יודע את התוכן רצוי אפילו לדעת את התוכן בלי הניתוח מאשר את הניתוח ללא התוכן אם אתה קורא את התוכן יותר קל ללמוד את הניתוח בעל פה אני לא יודע אם יומיים יעזרו לך אבל בכל זאת, נסה ללמוד את התוכן של הסיפורים או מה שזה לא יהיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה מורה טוב וגבר אתה תאמין לי מורים כמוך אלה מורים הכי טטובים
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לתלמידים שלי בבית ספר אני קיים בשביל לעזור אחרת מה אני עושה שם אני לא רוצה להישמע כאיזה אלטרואיסט אבל לדעתי זה הענין בחינוך וחוץ מזה כדאי שכל אחד יבין שברגע שהוא עוזר למישהו ולא משנה במה הוא אוטומטית מרגיש טוב וזה צעד לעולם קצת יותר טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() ![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בנימה שלא קשורה בעליל לפוסט הזה RRKK הוא האחד האנשים הנדירים ,אין לכם מושג כמה הבן אדם הזה תומך ומפרגן ועוזר ! המון כבוד !חולה עליך בן אדם
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() באמת בנאדם משכמו ומעלה ...
כן ירבו מורים כאלה ![]()
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה חברה על העזרה. אני בכל מקרה אתמול נפלתי לשינה עמוקה באמצע למידה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() יש לי מיבחן גם ואני לא יודע על איזה סיפורים אפילו..בשיעורים אני מנסה לצייר ולא להקשיב למורה כי הוא מרדים אותיי...הוא קורא כזה לאט ויש את כל התנאים כדי להירדם.....לא סובל ת'מקצוע הזה..בישביל מה צריך אותו? שיעשו אותו מיקצוע בחירה...שמי שאוהב את זה ילמד...מה זה יעזור לי בחיים? מילא היסטוריה..אבל ספרות? :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הרי זה לא יעזור אם נסביר לך למה זה חשוב וגם לא יעזור לך אם נסביר לך שזה לא חשוב. זו חובה ואתה צריך לעמוד בה אז יאללה יש דברים בחיים שצריך פשוט לעשות אותם גם אתה לא מסכים איתם. אתה רוצה לנהל מלחמה נגד מקצוע הספרות או כל דבר אחר? תתחיל במאבק! אבל בינתיים זה מה שיש ועם זה צריך לנצח תתיחס לזה כמו איזה סקוואט של 200 קג (אני יודע שיש כאלה שזה קל להם. ארבל?) אז קדימה לעבודה ובהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |