|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() החדר כושר שבו אני מתאמן הוא החדר כושר היחידי בעולם,לדעתי, שבמקום מוזיקה שמים שם בשעה שמונה חדשות... עכשיו-יש שם את אחד המדריכים היותר מטרידים שנתקלתי בהם בחיי,
כל מה שהוא עושה זה להגיד לאנשים להחזיר את המשקולות... אתמול הוא הסתובב(כהרגלו...) באיזור המשקולות החופשיות בזמן החדשות ושאל:" מי התאמן פה עם המוט דבל יו?!".... אז אחד ענה לו-"ג'ורג' דבל יו בוש...." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() גרם לי לחייך...
גם אצלנו יש אחד מציק שכל מה שהוא עושה זה לומר לאנשים לפרק את הפלטות ולהחזיר דאמבלים למקום... איזה מעיק. איפה אתה מתאמן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() קרית ביאליק...
אבל אני מניח שאם היית מתאמן איפה שאני היית יודע... המקום היחידי בארץ ששמים חדשות במקום מוזיקה... אמא שלו...%#%@ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הקטע של החדשות באמת מרגיז זה בגלל כל הזקנים שבאים לעשות הליכה ולראות טלוויזיה וללכת הביתה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() 3/4 מצחיק...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() 4 מתוך 10 מצחיק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חדשות זה מיילא,
אני מתאמן בחדר כושר שכל פעם שיש את המדריכה אחראית בשעות מסויימות היא שמה שלומה ארצי אביב גפן וכאלה.. רבאק.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|