|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 864
כללי:: עילי צרור
גיל:: 16
חדר כושר: פיטנס בתים
|
אממ אז ככה.
אפשר לאכול 4-5 פרוסות לחם קל ו100-150 גרם פסטרמה ותפוח אדמה? או במקום פסטרמה טונה. וכמה זמן לוקח לבשר דל שומן 3% להתעכל והאם זה טוב אחרי אימון? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,541
כללי:: אורי
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
הייתי מעדיף בננות\תמרים\סוכר ענבים וטונה על מה שכתבת.
בקשר לשאלה השנייה, כל אחד מעכל במהירות שונה, כמובן. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
1. זאת ארוחה מצוינת לאחרי אימון.
2. לבשר לוקח 5-6 שעות להתעכל במלואו. מהירות הספיגה של החלבון לאחר האימון לא משנה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 864
כללי:: עילי צרור
גיל:: 16
חדר כושר: פיטנס בתים
|
עדיף לקחת 4 פרוסות לחם קל מאשר 3 פרוסות לחם לבן?
ומצטער Masquerade אני לא בן אדם שמסוגל לאכול בננה / תמר עם טונה ועוד טונה במים. אה אגב מישהו יודע כמה חלבון יש ב2 שיפודי פרגיות עם שיפוד גודל ממוצע ( לא חייב חלבון מדוייק +- ) נערך לאחרונה על ידי ilayzror, 10-10-08 בשעה 18:36. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 864
כללי:: עילי צרור
גיל:: 16
חדר כושר: פיטנס בתים
|
אני מעדיף לגוון את מקור הפחמימות שלי כך שלא הכל יבוא מלחם.
אז נראה לי אני אלך על 4 פרוסות לחם קל ( שגם יותר טעים ) ותפוח אדמה אחד במשקל 150 גרם - תודה רבה על העזרה , וראית את השאלה האחרונה שלי? " כמה חלבונים יש ב2 שיפודי פרגיות בגודל בינוני ? " ( +- לא צריך מדויק ) |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
ולפי דעתי אחי תאכל לחם לבן רגיל ..הלחם קל זה כמו אוויר |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
מפקח ראשי
|
2 שיפודים פרגית מכילים בין 40-50 ג' חלבון.
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|