|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
כי הם מגיעים קפואים כאלה,להכניס אותם ככה למחבט? או שקודם לשים אותם בטוסטראובן?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
רואים שאתה ממוצא אשכנזי
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
אה כן בגלל זה 2 ההורים שלי עולי מרוקו ממראקש וסבא שלי עלה מספרד למרוקו?
יפה שאתה מחדש לי על עצמי ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
ואני לא זה ששאלתי אם צריך לשתוף את השיבולת שועל לפני שמכניסים אותה לפה :0
בכל מקרה מישהו יודע? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
שים אותם דקה במיקרו ואז 7~ דקות בתנור על חום גבוהה
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר פעיל
|
לא חייב במיקרו פשוט מפשירים אותם בחוץ בבוקר ושאתה חוזר בצהריים זה מופשר מכניס לתנור לחום גבוהה כמו שאמר senate 5-10 דקות וזה מוכן...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 53
כללי:: tomer
גיל:: 27
עוסק ב:: איש סיסטם ותשתיות (רשת)
חדר כושר: הולמס פלייס - קניון רננים
|
אני לא אוכל את כל הזבל המסחרי הזה , יש בזה יותר שמן מבשר
פשוט יותר , בריא יותר וטעים יותר חזה עוף רגיל וטרי , שמים קצת שמן במחבת ומטגנים אחרי שאתה רואה מלמעלה שזה ניהיה בשל כזה , אז אתה שם תבלינים (פילדלפיה או גריל עוף ) ואז הופך אותו ושוב שם את התבלין. אם מכינים את זה עם קצת שמן אז זה לוקח בערך 5 דקות כל צד על אש בנונית (אני שם במחבת 6 חתיכות שזה בערך חצי קילו) ואם מתגנים את זה בשם עמוק (המון שמן) אז זה לוקח משהו כמו 2 דקות |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
אם כבר אתה אוכל את זה
הייתי עושה את זה בתנור |
|
|
|
|
|
#9 |
|
חבר פעיל
|
אל תאכל את זה.
פשוט חרא. זה מסחרי מסריח. לך על חזה עוף רגיל. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
חבר פעיל
|
או פרגיות ^^
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
חבר פעיל
|
שמים את זה בתנור על נייר אפייה והופכים שיתבשל מכל צד..
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|