|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אחרי תקופה ארוכה מאוד של ירידה במשקל, אני שוקל אם הגיע הזמן להתחיל במאסה.
לצערי אני לעולם לא אזכה למראה חטוב באיזור הבטן בגלל ירידה גדולה במשקל (40+ קילו) ועודף העור הגדול. אני כרגע 82 קילו על 1.85, ולא יכול להעריך כל כך את אחוזי השומן שלי. שתי תמונות: img339.imageshack.us/f/img7442x.jpg img513.imageshack.us/i/copyofimg7443.jpg (בתמונה הזאת אפשר לראות היטב את העור העודף באיזור הבטן). תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך בחיטוב.. תוריד את הכרס הזאת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אח יקר אתה עוד צעיר ורענן , בשום פנים ואופן לא מסה כרגע.
תמשיך בחיטוב - תעשה הליכה מהירה 3-4 פעמים בשבוע מספיק 20-30דק. והכל יהיה בסדר. שמע לסחבק אתה עוד תגיע רחוק ! בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי Jack3D, 22-01-11 בשעה 01:37. סיבה: שוכפל בטעות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל הרבה כבוד על הירידה במשקל דבר שני אתה עדיין לא במצב של להתחיל מאסה אבל אל תתייאש לגבי הכרס והעור העודף הייתי מציע לך ללכת לפגישת ייעוץ בישראלבודי חיטובים זו המומחיות שלהם והם גם ידעו להגיד לך הכי טוב כמה חטוב תוכל להיות בסוף התהליך אני מאמין שעם עבודה קשה תזכה לראות גם ריבועים בסופו של דבר ..בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד על הירידה במשקל. לא נשאר לך עוד הרבה לרדת, אל תוותר עכשיו. תחטב עד הסוף ואז תתחיל לאכול יותר כדי להתחזק ולגדול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לך לייעוץ, הכי בטוח הכי טוב.
אל תתייאש עם עברת כל כך הרבה זה קטן עליך, לך ותגרום לזה לקרות -בהצלחה חבר כל הכבוד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תן בראש אל תתייאש ,הכל ירד בסוף אל תחשוב שלילי אחי!
כמובן תקפיד עד תזונה נכונה+ אימוני אירובי + אנאירובי עצימים לתקופת החיטוב ואתה תראה תוצאות!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() גבר, אם הורדת 40 קילו אתה יכול עוד! החלום שלך להראות חטוב? אל תדאג אמר הדג, אם תתמיד ותרצה את זה תגיע לזה
![]() בהצלחה, תעלה תמונות כשתסיים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() i would like to appreciate you for sharing such a great info with us
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |