|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אהלן חברים אני חדש פה ויש לי מספר שאלות ספציפיות לגבי התוכנית הנ"ל:
1:כמה זמן התוכנית הזאת אמורה להתמשך? 2:שאלה לא קשורה פשוט לא רציתי לפתוח אשכול חדש אם אני לוקח קריאטין 10 גרם כל יום החומר ישפיע עליי בזמן קצר יותר במקום שבועיים נגיד שבוע? מחר אני יפתח לוג של התוכנית ושם יפרט יותר על עצמי אתם מוזמנים לעקוב תוודה לעונים ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() 1. אין זמן, כל עוד אתה מתקדם יפה תמשיך
2. קריאטין לוקחים במחזורים של שבועות, בערך 8 שבועות כל פעם כשהמנה היומית היא 5 גרם, יש כאלה שאוהבים לעשות העמסות של 4-5 ימים, יש כאלה של יומיים, יש כאלה שלא עושים העמסות(אני עושה יומיים), בהעמסה לוקחים 20 גרם 10 גרם לשימוש יומי זה יותר מדי אתה לא צריך כ"כ הרבה, גם 5 גרם זה המון אבל זאת המנה שהכתיבו(בדרך כלל לא צריך יותר מ3 גרם) אלא אם כן אתה שוקל 120+ תישאר עם ה5 גרם הרגילים
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אוקיי תודה ישלי עוד שאלה הצבתי את המשקלים שלי בקובץ אקסל של התוכנית מה קורה שאני מגיע למשקלים שהצבתי בקובץ בשבוע ה9 שבקובץ הוא השבוע האחרון שם נגמרת התוכנית ? או שעושים עוד פעם ריסט לחודש ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לינארית 5x5 + חיטוב- כמה שאלות. | טייני | פורום אימוני כוח | 14 | 12-04-11 18:45 |
בקשר להתקדמות לינארית בss | Deadlift | פורום אימוני כוח | 14 | 27-09-10 03:49 |
עבודה לינארית בבנצ' | mag707 | פורום אימוני כוח | 7 | 06-08-10 23:51 |
תוכנית אימון לינארית | ao-ao | אימונים | 0 | 26-10-09 18:44 |
תפריט למסה אחרי ניטרלי | yosef720 | תזונה ותוספים | 15 | 25-04-09 23:29 |