|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מרשים אחי כל הכבוד על השינוי.
נתונים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה אחי , האמת שאני כבר לא מתאמן 7 חודש חזרתי לפני יום ככה שגם אני לא זוכר במדיוק לא רוצה להגיד סתם אבל עליתי סך הכול 30 קילו קצת יותר ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יפה אחי, יד קדמית וחזה מעולים, כל השאר הזנחת בצורה שנראית לעין,
ב-3שנים יכלת לתפוס רוחב בגב וכתפיים אחושילינג, תן לגב וכתפיים בראש, כמובן לא לשכוח רגליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() אחיייייייייייייי אין מצב אתה טבעי זה רמה בין לאומית
![]() |
#6 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() בלי אפקות?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה בלי אבקות, בלי אוכל אפילו!
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שלושת החברה מעלי, שאני לא מכיר ולא מעניין אותי להכיר או מה הדעה שלכם כלפי משהו.
יש לכם, ספציפית, נטיה לחרב (עם צרה באות ר) כל אשכול שאתם מבקרים בו. אני לא יודע אם אתם מודעים לזה, אבל הנסיון שלכם להיות סקרסטים ממזמן עבר לזלזול. וכדי שלא תטענו שאני רק מתלונן ואין לי פתרונות, הייתי שמח להפנות אתכם לחיפוש בגוגל שאני בטוח שיעזור עם זה, אבל אין לי מספיק הודעות בשביל לפרסם לינק, אז הנה מדריך על החיפוש שיהיה קל: שלב ראשון: פתח את הדפדפן האהוב עליך שלב שני: הכנס לגוגל שלב שלישי: בשורת החיפוש רשום "אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף שתשתוק" שלב רביעי: לחץ אנטר. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() שלב חמישי: ס1ס אחי
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבין שפגעתי בך אז אני אבהיר, זה לא היה במטרה להעליב, אתה ילד גדול ואמור לדעת לקבל ביקורת.
ושחכתי להגיב לנושא, לפי דעתי אתה חטוב ואסתטי ועשית שינוי מכובד מאוד, גם הסרטון בנוי היטב, בהצלחה. נערך לאחרונה על ידי scholar, 18-07-12 בשעה 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה על הפירגון , וכן נשמות זה בלי אבקות
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() Trolololololololol
![]() |
#13 | |
הרס רש"י שליטא
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי אותך לא מזמן בקיבוץ בנמל יושב עם בחורה שצריך כפפות מנתחים בשביל לגעת בה, אם השערות ביצים שלך נמצאות שם אז המצב שלי באמת חמור אה ??
אה ודרך אגב, גם זה לא כדי להעליב אני רק מראה לך שאני מבין את המיקום שלי מבחינתך. נערך לאחרונה על ידי scholar, 18-07-12 בשעה 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() חחחחח גבר אתה צריך משקפיים דחוף
אה וזה לא להעליב, זה כדי שתראה יותר טוב.
![]() |
#16 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נעשה דבר כזה, אתה תקשיב לעצה אחת שלי ואני אקשיב לאחת שלך.
מחר בבוקר אני קונה משקפיים ואתה מחר בבוקר מפסיק לזהם פוסטים בשטויות שלך, איך?? אה וגם זה לא היה כדי להעליב, זה כדי לא להעמיד אותך במצב לא נעים שאני שוב יורד על ההיא והיא לא עשתה כלום המסכנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מי אתה בכלל, לא עלית לבמה אפילו פעם אחת - כלום לא עשית בספורט הזה!
![]() |
#19 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה יכול תפרט קצת כמה אכלת מבחינת כמות חלבון ביום, פיזור ארוחות, ומה פחות או יותר הייתה התוכנית אימון שלך בשנה הראשונה, זה יעזור פה לי ולעוד חדשים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כנסו בבקשה צריך עזרה באזישהו סירטון | Eliran_M | פיתוח גוף-כללי | 15 | 04-10-09 00:08 |
סירטון שצלמתי בכיתה היום(סירטון של 5שניות) | Exhibit | פיתוח גוף-כללי | 30 | 06-06-08 21:05 |