|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר מתחיל
|
![]() אמממ לא היה לי את התפריט הכי מסודר בעולם פשוט המטרה ביום הייתה לאכול קרוב ל 6 ארוחות וכמובן תשלב טונה ביצים בשר וכו.... האמת שתפריט תלויי בהרבה דברים אני הייתי מעלה משקל בקושי ככה שלא פחדתי להשמין אז הייתי אוכל הכול , רוב הזמן לא היה לי תפריט בריא .. חח תוכנית אימונים הייתי מרכיב לעצמי ומחליף כל חצי שנה בערך הייתי עושה שניי שרירים באימון... חזה יד קידמית כתפיים רגליים גב ויד אחורית <---- דוגמא ישלך מדריך בחדר כושר אני בטוח שהוא יצליח להסביר לך טוב יותר
נערך לאחרונה על ידי eli90911, 19-07-12 בשעה 08:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() עיגור קודם כל תעלה על במה ותעשה ברית מילה אחר כך נדבר על ניהול עד שלא עלית על במה בחוטיני אין לך שום זכות דיבור וכמו דבריו של הספיידר לא עשית דבר וחצי דבר בתחום אז אידינאחוי פידרס
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע, באמת שינוי יפה, למרות שאין כזה הבדל בין אחרי השנה הראשונה לשניה ולשלישית, אבל הרגת אותי בתמונה בהתחלה שעשית דאבל בייספס מאחורה, זה נראה כמו שתי שיפודים שמחוברים לך לגוף, חחח..... בכל מקרה תמשיך ככה, יפה מאוד...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גועל נפש מה שהולך בפורום הזה, גן ילדים. בקרוב נתחיל לסנן פה קצת את החבר'ה ולחלק אזהרות..
פותח הפוסט, כל הכבוד!
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() מזכיר לי מה שהולך בfxp בפורום גנון הזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() Always look on the bright side of life
![]() |
#27 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה לכל מי שפירגן זה חשוב
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כנסו בבקשה צריך עזרה באזישהו סירטון | Eliran_M | פיתוח גוף-כללי | 15 | 04-10-09 00:08 |
סירטון שצלמתי בכיתה היום(סירטון של 5שניות) | Exhibit | פיתוח גוף-כללי | 30 | 06-06-08 21:05 |