|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם, לצערי לפני חצי שנה עברתי ניתוח לאיחוי הבקע שנגרם לי עקב אימונים עודפים שעשיתי במכון כושר...
האם יש כאן מישהו שגם עבר החלמה מהפציעה המעיקה הזאת? אני כבר חצי שנה לערך הניתוח ועדיין לא בטוח שחזרתי לעצמי. אשמח אם מישהו שחווה פציעה זו יגיב כאן, תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להגדיר בבקשה אימונים עודפים?
תרגילים מורכבים בהגזמה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא עברתי אבל יש איתי בחדר כושר כמה שעברו
ממה שהבנתי זה מולד ורק ההתחלה היא סיוט(שבועיים) ואחרי זה יש שיפור דרסטי עד 8 חודשים(אם אני לא טועה) אחרי הניתוח כל הכאבים והכל אמור לעבור. תעשה תרגילים רלוונטים לאזור במשקלים סופר נמוכים כדי להזרים יותר דם לאזור |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() Yope
העניין הוא שאני לא יכול לשים את האצבע כי תוך כדי האימונים הרגשתי טוב... לא הרגשתי שאני מרים יותר מדי. יש מצב גדול שזה נגרם משילוב קיצוני של אירובי ואנאירובי, (3-4 פעמים בשבוע של ריצת 8-9 ק"מ ועוד 3 אימונים של אנאירובי כל הגוף) ניר 123 יש מצב שאתה מקשר אותי לאנשים שאתה מכיר שעברו את תהליך ההחלמה מהפציעה הזאת? הבנתי שזה משהו מינורי, נפוץ, שהחזרה שלו לשיגרה תהיה די מהירה, אבל אני בערך 7 חודשים אחרי הניתוח ועדיין כואב לי. ביקרתי אצל שני רופאים, אחד זה שניתח אותי ואחד נוסף, שניהם טוענים שהכל בסדר ושאני צריך להמשיך כרגיל, אבל הראש לא משחרר... עם תחושות אי אפשר להתווכח. קצת מרגיע אותי כשאני רואה שכתבת 8 חודשים... אבל אני אשמח לדבר עם מישהו שנפצע וחווה את זה על בשרו, אם יש כאן מישהו כזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקע דו מפשעתי | מדוזה | פציעות ספורט | 1 | 14-11-08 18:01 |
בקע דו מפשעתי | מדוזה | פציעות ספורט | 5 | 06-11-08 17:33 |
בקע מפשעתי [קילה] לאדם שלא מתאמן | P-a-n-1-c | פציעות ספורט | 14 | 15-09-07 23:57 |