|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי כאבים במרפק כבר שבוע וחצי.. שאני לוחץ על השריר של היד קדמית אני מרגיש את הכאב, אבל שאני נוגע במרפק עצמו אני לא מרגיש כלום, מה זה יכול להיות? עשיתי מנוחה של 3 ימים ומתחיל קצת לעבור, כדאי לשים בנגיי/וולטרן? אני לא הולך לאורטופד למה לקבוע תור זה לעוד 100 שנה ואני לא מחכה... אשמח אם מישהו שמבין יתן תשובה מה לעשות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה חימום עם משקל קל לפני שאתה מבצע עם המשקל עבודה שלך.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני תמיד עושה חימום... אבל בכל מקרה, מה לעשות עם הכאבים? להמשיך עם המנוחה ולמרוח משחות? יש לי בנגיי וולטרן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך עם המנוחה כמה ימים. אם עדיין לא עובר, תעשה פיזיוטרפיה לשריר - תתאמן על השריר - 25-30 חזרות עם משקל קל מאוד.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני מדבר על המרפק לא היד קדמית.. שמע אחריי מקלחת חמה, אני לא מרגיש כלום.. להמשיך לחמם את האיזור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לבד אם אתה רואה שאחרי מקלחת לא מרגיש תנסה לשים בקבוק חם או משהו באמת שאני לא מבין את השאלה המפגרת הזו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, אומרים שאם זה דלקת אז לא בריא לשים מים חמים.. אז אני שואל בשביל לדעת שאני לא יעשה לעצמי עוד יותר נזק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ואני דיברתי על היד האחורית. כן, תמשיך לחמם. הכאב הזה הוא כאב שקצת מעל למרפק (מבחינה אנטומית זה כאילו שני מילימטרים מעל המרפק), זה איפה שהגיד של היד האחורית נתפס.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תודה גבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() זה דבר נפוץ מאוד שקורה מלחיצה צרפתית..גם במהלך התרגיל אני משער שכואב לך..בכל אופן יש המון מתאמנים שפשוט "חיים" עם זה..וזה לא מזיק..חוץ מאי נוחות..אם זה מה שיש לך..תרגיש טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים במרפק בלחיצה צרפתית | VlaDoc | פציעות ספורט | 6 | 30-08-09 17:04 |
שאלה בקשר ללחיצה צרפתית | bored2death | אימונים | 2 | 31-03-09 22:42 |
בקשר ללחיצה צרפתית | מוטי | אימונים | 3 | 09-07-07 17:42 |